Városlista
2017. december 15, péntek - Valér

Hírek

2017. Október 12. 08:24, csütörtök | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Nyilvános WC-ből lopott csaptelepeket egy dombóvári férfi

Nyilvános WC-ből lopott csaptelepeket egy dombóvári férfi

A Dombóvári Rendőrkapitányság eljárást indított lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt egy helyi lakos ellen.

Az ügyben egy dombóvári férfi tett feljelentést a rendőrségre, mivel ismeretlen tettes 2017. június 11-e és július 2-a között egy dombóvári nyilvános illemhelyről csaptelepeket szerelt le, és tulajdonított el.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 33 éves helyi lakost. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során beismerte a bűncselekmény elkövetését. Vallomásában elmondta, hogy a csapteleket egy fémátvevő telepen értékesítette.

Az ügyben a további eljárást – a terhelt szabadlábon hagyása mellett- a Dombóvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya folytatja le.

Címkék: lopás, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2017. December 14. 11:55, csütörtök | Helyi

Buda Csongor nyerte a belvárosi iskola mesemondó versenyét

2017. december 7-én rendezték a Dombóvári Belvárosi Általános Iskolában a mesemondó versenyt az ötödik osztályos kisdiákok számára.

2017. December 14. 08:09, csütörtök | Helyi

Elkészült a két új buszmegálló a Kórház utcában

Mintegy három éve a város lakói aláírás-gyűjtésbe kezdtek azért, hogy a Lidl Áruház közelében lévő úton is legyen két egymással szembeni megállója a helyijáratú autóbuszoknak.

2017. December 13. 09:51, szerda | Helyi

Dupla teltház a fúvósok adventi hangversenyén

A Dombóvári Tücsökzenekar és a Dombóvári Ifjúsági Fúvószenekar közös „Adventi koncertjére” olyan gyorsan elfogytak a belépőjegyek, hogy a két együttes egy másnapi ráadáshangversenyt is rendezett.

2017. December 12. 08:18, kedd | Helyi

Dombóváron járt a Menő Reformáció 500 vándorkiállítás

Másfél hónapja indult országjáró útjára a „Menő Reformáció 500” elnevezésű vándorkiállítás, melynek autóbusza december 9-én gördült be Dombóvárra.