Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Augusztus 23. 09:33, péntek | Bulvár
Forrás: Új Ász Online

Palácsik máris színésznővé avanzsált, érik a gyümölcs!

Palácsik máris színésznővé avanzsált, érik a gyümölcs!

230 millió forintos támogatás a Vajna vezette filmalaptól.

Alig mondta ki a boldogító igent Palácsik Tímea Andy Vajnának, máris szerepet kapott egy filmben, amelyet a férje által vezetett Magyar Nemzeti Filmalap 230 millió forintnyi állami pénzzel támogat. Az ifjú feleség a Megdönteni Hajnal Tímeát című vígjátékban fog szerepelni.

A Megdönteni Hajnal Tímeát című vígjátékban mindössze két jelenetben tűnik majd fel egy produkcióhoz közel álló forrás szerint, így a Tímeának nincs szüksége túlzottan nagy színészi képességekre ahhoz, hogy hiteles legyen az alakítása. A filmet a hét elején kezdték el forgatni. Vajna újdonsült felesége egy plázacicát alakít benne, aki igencsak közeli kapcsolatba kerül a Szabó Simon alakította karakterhez, aki állítólag a magyar Torrente lesz.

Az Origo információi szerint a vígjáték 230 millió forintos támogatást kapott az Andy Vajna vezette Magyar Nemzeti Filmalaptól. A 30 éves Palácsik korábban járt a Közgazdasági Egyetemre és marketingesként dolgozott, de ez lesz az első filmes munkája.

A film cselekménye egy zsarolási ügyet mutat be. A nősülni készülő fiatalember (Simon Kornél) a tizenöt éves érettségi találkozóján elcsábul és lefekszik régi gimnazista szerelmével (Osvárt Andrea). A légyottot azonban levideózza egy gazember (Szabó Simon), és a felvétellel zsarolja a párt. A mozibemutatót 2014 februárjára tervezik.

Az Amerikában sikeres filmes Andy Vajna a fiatal és szép nők iránti vonzódását sosem rejtette véka alá. Dobó Katával, akivel A miniszter félrelép című film forgatásán, 1997-ben habarodtak egymásba, hét évig tartott a kapcsolatuk. Akkoriban a csinos színésznő több kisebb szerepet is kapott az Egyesült Államokban. A Professzor című akciókrimiben például ő játszotta Steven Seagal feleségét, aki azonban meglehetősen hamar elhalálozott. Átütő sikert nem aratott egyik filmje sem, így itthon folytatta karrierjét, családot alapított.

Címkék: Vajna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.