Városlista
2019. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2019. Április 12. 08:23, péntek | Helyi
Forrás: Dombó Média

A Sun-Dome Kupán 20 medáliát szereztek a karatékák

A Sun-Dome Kupán 20 medáliát szereztek a karatékák

Ajkán 24 hazai és egy határon túli magyar egyesület 229 tagja lépett tatamira azon a meghívásos nemzetközi versenyen, melyen a Dombóvári Karatesuli SE 11 fős csapata remekül szerepelt.

Szabó Csaba edző tehetséges tanítványai a formagyakorlatokban és a küzdelmekben is jól teljesítettek, amit az általuk az egyéni megmérettetések során, valamint a csapatszámokban összesen megszerzett egy arany-, tíz ezüst- és kilenc bronzérem bizonyít.
Szépen csillogó medáliákkal térhetett haza a Bakonyban lévő városból Gulyás Szonja, Szőcs Patrik, Kovács Adriána, Tóth Dominik, Berta Andor, Baranyai Ármin, Ruzsicska Kristóf, Lakatos Lukács, valamint Szabó Dorottya. A klubok rangsorában a DKSE az előkelő ötödik helyen végzett.

Eredmények:
1. helyezett: Gulyás Szonja (formagyakorlat)
2. helyezett: Gulyás Szonja (küzdelem), Szőcs Patrik (formagyakorlat és küzdelem), Kovács Adriána (formagyakorlat), Tóth Dominik (formagyakorlat), Gulyás Félix (formagyakorlat), Berta Andor (küzdelem), Baranyai Ármin (küzdelem), Ruzsicska Kristóf (küzdelem), Lakatos Lukács, Kovács Adriána és Szabó Dorottya (csapat formagyakorlat)
3. helyezett: Kovács Adriána (küzdelem), Tóth Dominik (küzdelem), Gulyás Félix (formagyakorlat és küzdelem), Berta Andor (formagyakorlat), Lakatos Lukács (2x formagyakorlat és küzdelem), Szabó Dorottya (formagyakorlat)

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 20. 11:00, hétfő | Helyi

A híres betyárra emlékeztek…

Sobri Jóska emlékére kopjafát avattak Lápafőn.

2019. Május 20. 08:47, hétfő | Helyi

Kerékpáros Iskola Kupa megyei döntő

Április 11-én Tamásiban rendezték meg a Kerékpáros Iskola Kupa megyei fordulóját.

2019. Május 19. 08:00, vasárnap | Helyi

Jól szerepeltek a DOVASE atlétái

A győri Olimpiai Parkban bonyolították le május 11-én és 12-én a 2019. évi Csapatbajnokság nyugati-csoportjának elődöntőjét, melyen a dombóvári fiatalok a Pécsi SN Zrt. versenyzőivel közös együttesben indultak.

2019. Május 18. 08:00, szombat | Helyi

Ingyenes wifi-pont kialakításához nyert pénzt Dombóvár

Magyarországon 63 település - köztük Dombóvár - nyerte el az egyenként 15.000 euró értékű utalványt, melyet azután válthatnak majd be, hogy a vezeték nélküli internet-kapcsolati pontok kiépítésre kerültek.