Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Szeptember 03. 13:59, csütörtök | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Polgár Peti milliós Ferrárija

Polgár Peti milliós Ferrárija

Kiderült!!!! Polgár Peti az eredeti szerzője a Nézését meg a járását című mulatós dalnak.

A Fásy Ádámtól elperelt jogdíjakból vett egy tűz piros Ferrarit, egy motorcsónakot, és kibérelte a teljes Diamant hotelt és Sári csárdát Dunakilitin. A haverjaival ott buliznak már hetek óta. Legalább is erről fog szólni Polgár Peti zenés humorista legújabb videoklipje.

- A Nézését meg a járását dalt szinte már minden mulatós előadó feldolgozta és saját dalaként tálalja, bármerre járok fellépni, legalább háromszor hallom naponta a nótát, és hatalmas bulizás van rá, mindenki kívülről fújja. Ez a helyzet nekem ziccer volt, és a tőlem megszokott csípősséggel írtam rá egy paródiát, amit már 350ezren meghallgattak a legnagyobb videó megosztón, ezért eljött az idő, hogy egy látványos klipet is forgassunk hozzá, és hogy még egy picit csavarjunk rajta, vadi új meglepetés zenét is írtunk hozzá. Majdnem nagyon drága lett a forgatás költsége, mert Zoli barátom megengedte, hogy vezessem a Ferrariját, de nem számítottam rá, hogy picit a gázra lépek és kilő a kocsi, mint a rakéta, a kerítés pedig nagyon közel volt. A kliphez tökéletes választás volt a Diamant hotel és a Sári csárda. Annyira magával ragadott a hangulata, a szépsége, és a környékbeli táj, hogy ha hirtelen milliomos lennék, tényleg kivenném akár több hónapra is. A klip jövő héttől már látható az interneten.

Címkék: polgár peti

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára