Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Március 13. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrségi hírek

Rendőrségi hírek

Március 10-én kora délután történt egy motoros baleset.

13 óra 58 perckor egy ismeretlen járművezető ismeretlen járművel közlekedett a 6532-es számú úton Dombóvár irányából Döbrököz irányába. Haladása során a 6532-es számú út 21-es kilométerszelvényében az előtte közlekedő jármű előzésébe kezdett egyenes útszakaszon.
Az előzés során szemből közlekedett egy jármű, mögötte haladt egy motoros. A motoros előtt közlekedő jármű vezetője fékezett, mivel a szemből közlekedő ismeretlen kocsi még nem tudott visszatérni a sávjába az előzés során, ezért a motoros is fékezett, de a manőver során elesett. A balesetben a 69 éves dombóvári férfi könnyebben megsérült.

Március 12-én két vaddal ütközés történt. 18 óra körüli időben a 6532-es úton Döbrököz térségében, éjfél előtt röviddel a 61-es főút 88-as kilométerszelvényében Dombóvár térségében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.