Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2023. Szeptember 18. 13:06, hétfő | Helyi

Rendőrségi hírek

Rendőrségi hírek

Baleseti összefoglaló Tolnából. Az elmúlt hétvégén egy könnyű sérüléssel járó és kilenc anyagi káros baleset történt a vármegye útjain.

Vasárnap röviddel negyed hét után egy férfi közlekedett autóval a 65-ös főúton Szakály irányából Tamási irányába. A 33-as kilométerszelvényben egy jobbra ívelő kanyarban a nem megfelelő sebesség miatt elveszítette a járműve feletti uralmát, a szemközti oldalon letért az úttestről és árokba csapódott. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett. A sofőr esetében pozitív értéket jelzett a szonda, ezért kollégáink előállították további mintavételre.

Vasárnap délután Döbröközön egy rosszul rögzített autó gurult az úttestre. Egy arra közlekedő autós látva a helyzetet, balra kormányzással próbálta elkerülni az ütközést, ennek ellenére gurult neki a kocsi. Egy másik sofőr, szintén Döbröközön közlekedett autóval, nem tartott megfelelő mértékben jobbra, így egy kanyarban összeütközött a szemből érkező, megkülönböztető jelzést használó kocsinak. Mindkét jármű visszapillantótükre sérült.

Szombaton délután hat óra körüli időben, egy férfi közlekedett motorkerékpárral az 5601-es számú mellékúton az 56-os főút irányából Szálka irányába. Haladása során, a 2-es kilométerszelvénybe érve egy balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a motor irányítása felett és a jobb oldali füves útpadkára letérve árokba hajtott. A motoros nem használt bukósisakot, az esés következtében könnyebben megsérült.

Pénteken két anyagi káros baleset történt Szekszárdon. Egy autós nem adott elsőbbséget a védett úton, neki balról érkező kocsinak, így nekiütközött a Tartsay utcában.

A Létay Menyhért utcában egy parkolóban leállított autó bal oldalát rongálta meg egy ismeretlen jármű. Az ismeretlen sofőr adatai hátrahagyása nélkül távozott.

Bonyhádon egy figyelmetlen sofőr a parkolóból hátramenetben kívánt kiállni, a manőver során egy álló autónak ütközött.

Az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán egy autót vezető férfi szabálytalan sávváltás miatt egy másik kocsinak ütközött, a balesetben senki nem sérült meg.

zombaton a 6-os számú főúton történt egy vaddal ütközés. Majos belterületén egy kutya ugrott autó elé féktávolságon belül, így a sofőr az ütközést nem tudta elkerülni. A kutya a helyszínen kimúlt.

A hétvége alatt további tíz ittas sofőrrel szemben intézkedtek a járőrök. Két esetben közigazgatási bírságot szabtak ki, a többi esetben a mért eredmények alapján büntető feljelentést tettek és a vétkes sofőrök vezetési jogosultságát felfüggesztették.

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.