Városlista
2018. december 16, vasárnap - Etelka

Hírek

2018. Június 05. 11:40, kedd | PR

Segítség, nyelvtanár akarok lenni!

Segítség, nyelvtanár akarok lenni!

Jól beszélsz és írsz angol, németül vagy franciául? Szeretnéd tudásodat kamatoztatva másokat nyelvvizsgára felkészíteni, és nem mellékesen jól keresni? Mutatjuk, hogy állj neki!

Legyen szó gyakori vagy exotikus nyelvről, Budapesten és a nagyvárosokban számos nyelvtanári képzés áll rendelkezésedre, ha úgy döntesz, oktatásból szeretnél megélni. Elsőként ugyanis szögezzük le: nem elég folyékonyan tudni egy nyelvet – diákjaid felkészítése hatalmas felelősség, ezért mielőtt az óradíjadat számolgatnád, mindenképp végezz el valamilyen tanfolyamot!

Milyen a jó tanár?

Az online nyelvtanár keresőben sok száz nevet és elérhetőséget találsz, azonban nagyon nem mindegy, ki mennyire képezte magát oktatóként, mennyi pedagógiai érzéke van. Te legyél jobb az átlagnál! Az igazi nyelvtanár – azon túl, hogy szinte anyanyelvi szinten ismeri az adott nyelvet, profi a nyelvtanban és keni-vágja a legelvontabb kifejezéseket is – képes pontosan felmérni tanítványa szintjét, szókincsét és íráskészségét, ez alapján pedig személyre szabott programot állít össze. Végül, de nem utolsó sorban messzemenően ismeri a vizsgaszabályzatot, tudja, milyen feladatokon kell megfelelnie tanítványainak, és célirányosan ezek teljesítése felé halad.

Muszáj hozzá elvégezni a pedagógiát?

Van egy jó hírünk: nem kell évekig egyetemre járnod ahhoz, hogy angol tanár vagy német tanár váljon belőled. Már online is találhatsz olyan képzést, ami kellően felkészít a tanítványok fogadására. Az Euroexam online elérhető, ingyenes webinárja kifejezetten magántanároknak készült, és a legfontosabb információkat adja át. Mindent megtanulhatsz az Euroexam nyelvvizsgáról, az egyes feladatokról, megismerheted a módszertant, a javítás és pontozás menetét, megértheted az egyes vizsgarészeket, így sokkal hatékonyabban készítheted fel a megmérettetés előtt álló diákjaidat. A legfrissebb webinárok kínálatát egy kattintással eléred online, így idődet és tanulási ritmusodat magadnak oszthatod be. A kurzusokat elvégezheted egy kávézóban, nyaraláson, vagy akár saját nappalid kényelmét élvezve.Mit tanulhatok a webináron?

Tapasztalt oktatókkal veheted végig a vizsga részeit, a mintafeladatok átrágását gyakorlatias tanácsokkal segítik, hiszen a cél közös: azért dolgoztok, hogy Te felkészült magántanár lehess, és diákjaid sikerrel vegyék a nyelvvizsgákat. Nagyban megalapozza szakmai önbizalmadat, ha ismered a rendszert és az elvárásokat, megfelelő időt és teret szánsz a felkészítésre, és biztosan tudod, ki mikor áll készen a próbatételre. Jöhet személyes vagy skype híváson bonyolított óra, rajtad egy kérdés sem fog kifogni!

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 15. 09:54, szombat | PR

Magyarországon mutatja be elsőként a BENU megújult gyógyszertár-koncepcióját

A BENU hét év után megújítja gyógyszertár-koncepcióját, és Európában elsőként Magyarországon, a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmarkban mutatja be az új, vásárlói igényeknek még inkább megfelelő gyógyszertár-kialakítását.

2018. November 16. 18:00, péntek | PR

Újra díjazott lett a Jánosik Kft.

Harmadszor nyerte el a MagyarBrands, másodszor pedig a Superbrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2018. November 08. 16:24, csütörtök | PR

Ezt biztos nem gondoltad az erőspaprikáról...Meglepő tények!

Gondoltad volna az erős paprikáról, hogy nem csak az ételeidet teszi ízletesebbé, hanem az életedet is megkönnyíti?

2018. Október 30. 14:29, kedd | PR

Hogyan tovább a TELC után?

A frankfurti központ bejelentése meglepte a nyelvvizsgára készülőket. A méltán kedvelt akkreditált, államilag elismert TELC vizsgát jövő februárig lehet letenni. Hogyan tovább ezután?