Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2016. Január 01. 09:00, péntek | Helyi
Forrás: Dombóvár Város Önkormányzata

Sok sárga gömböt 2016-ra is!

Sok sárga gömböt 2016-ra is!

Egy politikusnak – főleg, ha döntésbefolyásoló helyzetben van – vigyáznia kell, hogy mit ígér egy-egy időszakra, mert a választók nem felejtenek. S ez így van jól.

Néha nyilvános helyeken olvasom, hogy a választások idején nem ezt ígértük. Amikor elbizonytalanodom, irodámból leballagok a Városháza elé és ott újra elolvasom a járda melletti kis táblára felragasztott választási garancialevelünket, mely 12+1 választási ígéretet tartalmaz. Felnézek a tábla felett magasodó fára, ahol a sárga smile-gömbök csüngenek, mint a karácsonyfadíszek.

Bő egy éve a Természetesen Dombóvár csapat irányítja a várost. Ez idő alatt már hét gömb néz le ránk. Nem sietünk egy kicsit? Ha így haladunk, már nem lesz további dolgunk… Na, ettől azért nem kell félnünk! Hosszú kormányzati tétlenkedés után, végre megjelent néhány, önkormányzatoknak szóló pályázat.
Munkatársaimmal 2016. első munkanapjának, első óráját rögtön egy pályázati egyeztetővel kezdjük. Haladni szeretnénk, folyamatosan a városgyarapítás lebeg a szemünk előtt. Azt már most sejtjük, hogy a következő esztendő fő tennivalója a pályázati dokumentumok elkészítése lesz. Terveink megalapozottak, azokat sokan ismerik. Az előkészítéshez is sok dombóvári támogató véleményét kaptuk, s ezt kérek a megvalósításhoz is. Így a mosolygós smile gömbök szépen gyarapodnak tovább és tovább.

Szabó Loránd
polgármester

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.