Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2021. Július 20. 08:00, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Súlyosan megverte szüleit

Súlyosan megverte szüleit

Idős szüleit bántalmazta ittas állapotban az a 37 éves ózdi férfi, akit a rendőrök elfogtak és kihallgatását követően őrizetbe vettek.

Ózdon szombat este egy családi vita fajult el. Egy 37 éves, idős szüleivel egy háztartásban élő férfi bántalmazta hozzátartozóit. A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított a nap folyamán egy ismerősével italozott, majd vita alakult ki közte és hozzátartozói között. A fiú édesanyját ököllel többször test szerte megütötte, míg - korábbi betegségéből adódóan, mozgáskorlátozott - édesapjának a fejére mért ütésekkel okozott sérülést – részletezte az esetet a rendőrség.

A bántalmazott asszonyt súlyos, míg férjét életveszélyes sérülésekkel szállították a mentőszolgálat munkatársai kórházba. Az agresszív fiút a rendőrök a helyszínen elfogták.

A gyanúsított részben beismerő vallomást tett.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az életveszélyt okozó testi sértés bűntett, továbbá a súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárásban a terheltet őrizetbe vette és kezdeményezi letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során