Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. Február 20. 07:05, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Sűrű a köd az ország nagy részén – figyelmeztetés

Sűrű a köd az ország nagy részén – figyelmeztetés

A tartós, sűrű köd miatt négy keleti megye kivételével az egész országra figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap.

Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzés szerint Budapestre, valamint Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Csongrád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém, Zala megyére is kiadták a figyelmeztetést köd veszélye miatt.

A Tiszántúl kivételével többfelé a borult, ködös helyeken ónos szitálás, hószállingózás is kialakulhat.

Az előrejelzés szerint hétfőn napközben a köd feloszlik, hosszabb-rövidebb időre a nap is kisüt, a legtöbb napsütés délnyugaton valószínű. Késő délutántól észak felől növekszik, vastagszik a felhőzet, de estig nem várható csapadék. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 5 és 0, a legmagasabb hőmérséklet plusz 5-11 Celsius-fok között várható.

Címkék: időjárás, köd

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.