Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Március 13. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: infovárosok

Szétszedték a rajongók az Oltári csajok színészeit

Szétszedték a rajongók az Oltári csajok színészeit

Közönségtalálkozón fecsegték ki a kulisszatitkokat a telenovella sztárjai

Nemcsak a képernyőn, a való életben is szimpatikus, imádnivaló személyiségek az Oltári csajok színészei. Erről végre a népszerű telenovella rajongói is testközelből meggyőződhettek az Árkád Budapest bevásárlóközpontban tartott közönségtalálkozón. Villantak a vakuk, készültek a közös fotók és szelfik, repkedtek a rózsacsokrok, szálltak a héliumos lufik, autogramok százai találtak gazdára, és végül mindenki életre szóló élmenyekkel távozott.

Az RTLII-n futó telenovella fanatikusai hetek óta követelték, hogy végre hadd találkozhassanak kedvenceikkel. Vasárnap délután az álmokból valóság lett; az Árkád Budapest bevásárlóközpontban közel ezer fős tömeg várta a főszereplőket, Hartai Petrát, Michl Julit, Horváth Sisa Annát, Dér Zsoltot, Ember Márkot és Jaskó Bálintot, valamint a két nagy közönségkedvencet, Dundi kutyát és a Juhász Noémit alakító Végh Bíborkát.

„Amikor megláttuk a minket fogadó óriási embertömeget, egyszerűen nem hittünk a szemünknek. Köszönjük mindenkinek, aki eljött, főleg azoknak, akik olyan messziről is felutaztak Budapestre csak azért, hogy velünk találkozhassanak. Hihetetlenül boldog vagyok, és még mindig fülig ér a szám. Azt hiszem, még nagyon sokáig fogunk ebből a vasárnap délutánból, illetve a rajongók felénk áradó szeretetéből táplálkozni – nyilatkozta az Erdész Hajnalt megformáló Hartai Petra.



A rendezvény alkalmi házigazdája, a virágboltos Lehelt alakító Mohácsi Norbi kérdései nyomán a színészek felelevenítették a forgatás emlékezetes sztorijait. Az anekdotázgatás után fél tucat szerencsés egy villámkvízen vehetett részt: akik elkapták a szereplők által elhajított virágcsokrokat, illetve harisnyafodrokat, azok Oltári csajok ajándékcsomagokért játszhattak. A mindenkit lenyűgözőDundi kutya hangos csaholással és farokcsóválással nyugtázta a helyes válaszokat. A játék után a színészek elindultak a rajongók közé autogramokat osztani, a tömeg valósággal beszippantotta őket.

„Valójában először szembesültünk azzal, hogy az emberek érdeklődése és rajongása nemcsak egy számszerűsíthető nézettségi adat. Hihetetlen belegondolni, hogy a produkcióval sikerült valami olyat létrehoznunk, amely az otthon ülő tévénézők számára ilyen sokat jelent” – mondta Jaskó Bálint. „Próbáltam minél többet beszélgetni, és szívmelengető dolgokat hallottam. Például, hogy az Oltári csajok összehozott családokat, mert közösen ülnek le hétköznap esténként a képernyők elé minket megnézni” – tette hozzá a Farkas Márkot alakító Bálint.

A felejthetetlen hangulatú délután főszereplői meghatódva, vagy hitetlenkedő vigyorral arcukon búcsúztak a lelkes és hálás közönségüktől, és arra buzdították őket, hogy továbbra is nézzék a telenovellát, amelynek utolsó három hetében még számos meglepő fordulat várható.

Címkék: oltári csajok, sorozat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára