Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Március 07. 11:32, szerda | PR
Forrás: Dr. Gothár Mária

Szúrjunk ki a felesleges kilókkal!

Szúrjunk ki a felesleges kilókkal!

Az egészséges táplálkozás alapelveit ma mindenki ismerheti, a médiából dől ránk az információ, jó tanács. A hallottakat megtartani azonban sokkal nehezebb. Nehéz, de nem lehetetlen!

A túlsúly okozta „mókuskerék” problémája sokunk számára ismert: a szükségesnél több kalóriát, és kevesebb folyadékot fogyasztunk- azt is rossz elosztásban- s még kevesebbet mozgunk. Anyagcserénk lelassul, észrevétlenül kúsznak fel a kilogrammok, ruháink kényelmetlenek, tükörbe nézni, mérlegre állni pedig egyre kevésbé akarunk. Bánatunkat pedig jó falatokkal oldjuk…Mindez tovább rontja közérzetünket, hangulatunkat, időskori egészségünk alapjait. Először gondolati szinten kell eljutni a változás szükségességének felismeréséhez. A tavasz közeledtével sokan pánikszerűen, rövid idő alatt akarnak megszabadulni a túlsúlytól, s csábító gondolat, ha azt halljuk, hogy ezért nem kell tennünk erőfeszítéseket. A „semmiért valamit” pedig nem létezik!
Aki változtatni szeretne, a fülakupunktúrás kezelések segítségével jó eséllyel kerülhet közelebb optimális testsúlyához. Akaraterő, sőt lemondás is szükséges, de kínszenvedés és éhezés nélkül tartós eredmény érhető el. A fülakupunktúra a szenvedélybetegségek kiegészítő kezeléseként a mértéktelen evés, az állandó éhségérzet leküzdésében hatékony segítség. Segít a felhalmozódott víz kiürítésében, méregtelenítésben. A kezelések utáni csökkent éhségérzet miatt kevesebb ételt is elég fogyasztani, a teltségérzet előbb jelentkezik. A módszer nagy előnye, hogy míg a hagyományos, koplalásos fogyókúrák mellett a közérzet gyakran romlik, addig az akupunktúrával történő fogyás mellett a vegetatív idegrendszer harmonizálásával egyidejűleg kellemes, nyugodt közérzet tartható fenn.

A fülakupunktúra egyszerű, mellékhatásoktól mentes, minimális kellemetlenséggel vagy azzal sem járó segítség a fogyásban. Általában heti 1-1,5 kg fogyás érhető el, egyéni különbségek természetesen vannak. Cél, hogy a kezelések (ideális esetben heti három alkalom) alatt a páciensek megtanulják a helyes életmódbeli és diétás változtatásokat, melyeket alkalmazva közérzetük javul, testsúlyuk csökken, képesek ismét kiegyensúlyozott emberként élni mindennapjaikat.

Fülakupunktúrás addiktológiai magánrendelés Dombóvár, Ady E. u. 60.
Bejelentkezés: 06-30-9850-171
Rendelési idő: hétfő-szerda-péntek: 15-19 óráig.
Dr. Gothár Mária orvos- természetgyógyász, fülakupunktúrás addiktológus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat