Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2017. Szeptember 07. 08:00, csütörtök | Helyi
Forrás: VeraNatura manufaktúra

Természetes babaápolási termékek a Neobabynél!

Természetes babaápolási termékek a Neobabynél!

Legkisebbjeink egészsége talán legfontosabb számunkra. Ám sokszor nem gondolunk arra, hogy a legegyszerűbb termékek is okozhatnak bőrkiütéseket. Így nem mindegy, milyen pelenkakrémet, fürdetőt, vagy mosószert használunk.

Az újszülöttek bőre nagyon érzékeny, és mostanság sokszor találkozhatunk már pici baba korban ekcémás jellegű kiütésekkel. Ezek sokszor egyszerűen orvosolhatóak, amenyiben lecseréljük hagyományos mosószereinket, valamilyen ökológiailag lebomló, vagy természetes anyagra. Érdemes megnézni a baba bőrével közvetlenül érintkező termékeket is: legyenek parabén, szintetikus illat, SLS, kőolajszármazék mentesek! Az olcsó babaolaj és popsitörtő is veszélyeket rejthet magában!

Látogassunk el a Neobaby üzletébe, ahol terméktesztelési lehetőség mellett ismerkedhetünk meg természetes összetevőjű VeraNatura manufaktúra natúrkozmetikumaival, melyek gyengédek a baba bőréhez, és még az igénybevett időszakokban is megfelelő védelmet nyújtanak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.