Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Június 20. 21:31, kedd | Helyi
Forrás: ArtLed

Természetes kristálysó

Természetes kristálysó

A természetes kristálysó, azaz a fehér arany a szó szoros értelmében élelmiszert jelent, amely számos jótékony hatással rendelkezik.

Tökéletes belső szerkezete nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a benne lévő elemeket a szervezetben levő sejtek képesek legyenek beépíteni. 84 féle ásványi anyag található benne és nyomelem. Energiaadó, kiegyenlítő, semlegesítő és salaktalanító tulajdonságokkal bír. Képességeinek köszönhetően nem csak a konyhában tudjuk felhasználni, de sok betegség gyógyítására is, kellemetlen tünetek enyhítésére. A hagyományos és természetes kristálysó között az a különbség, hogy a hagyományos konyhasó nagyrészt NaC1-ot tartalmaz, amit a szervezetünk sejtméregnek, idegen anyagnak észlel, így megpróbálja semlegesíteni. Ehhez nagy mennyiségű vízre és energiára van szüksége, amit sejtjeinkből nyer ki. A sókristályok idővel az izületekben kicsapódnak, ami egyéb megbetegedéshez, vagy reumás megbetegedéshez vezethet. A körülöttünk lévő levegő (por, füst, gázok, elektroszmog) különböző anyagokkal szennyezett, így légzőszerveink komoly károknak vannak kitéve. A kristálysóból készült sóoldat szobahőmérsékleten párologtatása megemeli a relatív páratartalmat és segíti a szervezet tisztító folyamatát.

Napi sófogyasztásunk sokszorosa a szükségesnek, testünk a felesleget kikristályosítja, a legtöbb részét pedig nem képes semlegesíteni. A sóoldattal lehetőség van lépéseket tenni az egészség felé, javul a közérzet és energiával telítődik, segít megtalálni a külső és belső egyensúlyt. A szénanátha, immunrendszeri legyengülés, alvászavar esetén is nyugodtan használjuk. A hurut és az arcüreg lerakódásainak felszakításához is használhatjuk, a légúti betegségeket megelőzhetjük vele. A só meglágyítja a nyálkát a tüdőben és felbontja, ezáltal könnyebben elindul a tisztulási folyamat. Mindannyian találkoztunk már az allergia, asztma, megfázás, arcüreggyulladás, torokfájás tüneteivel, amelyeket jobb minél előbb enyhíteni. A természetes kristálysó és annak különböző koncentrációjú oldatai hamar segíthetnek a problémák enyhülésében. A sóoldattal lehetőség van lépéseket tenni az egészség felé, javul a közérzet és energiával telítődik, segít megtalálni a külső és belső egyensúlyt. A sóoldat a kristálysó és a víz kombinációja, legtökéletesebb módszer a homeosztázis újraindítására, a szervezet egyensúlyának megtartására.

http://www.sobuda.hu/

http://www.sobuda.hu/sobarlang/feher-arany/

Címkék:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.

2024. Április 22. 08:38, hétfő | Helyi

Hónap műtárgya - Fekete István Múzeum

Április hónap műtárgyának a török nyelven megjelent Vuk c. kötetet választotta a múzeum.

2024. Április 18. 08:19, csütörtök | Helyi

„Nyuszikupa” kölyökatlétika versenyt rendeztek Dombóváron

Öröm volt látni a sok lelkes atlétapalántát, akikből talán a jövő bajnokai lehetnek.