Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Április 02. 18:10, szerda | Helyi
Forrás: Önkormányzat Csikóstőttős

Térségi Szabadidős Sportnap Csikóstőttősön

Térségi Szabadidős Sportnap Csikóstőttősön

Közel ötszázan vettek részt a hétvégén a Kaposszekcső-Csikóstőttős Közös Sportegyesület által szervezett Térségi Szabadidős Sportnapon.

A rendezvényen Kaposszekcső-Csikóstőttős, Dalmand, Döbrököz, Kocsola és Szakcs községek vettek részt és neveztek be az U14-es és Öregfiúk labdarúgó mérkőzésre, a horgászversenyre és a főzőversenyre.

Azok a látogatók, akik nem vettek részt a versenyen több program közül választhattak, kijelölt túraútvonalon ismerhették meg Csikóstőttőst mely során érintették a Kilátót a Kneipp ösvénnyel, megtekinthették a Hábi-tavat, amely a horgászverseny színhelye volt, de azok akik nem szerettek volna túrázni a helyszínen működő egészségsátorban megmérethette a vérnyomását és a vércukorszintjét, megnézhette a színpadon fellépő Maklári Lenksysteme Sport Klub kötélugró bemutatóját, aerobik előadást tekinthetett meg.

A rendezvény a MOB támogatásával valósult meg, és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.