Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. Február 08. 08:31, szerda | Helyi
Forrás: www.facebook.com/dombomedia.hu

Tetőfelújítás az Esterházy Miklós Szakképző Iskolában

Tetőfelújítás az Esterházy Miklós Szakképző Iskolában

Befejeződött a Szekszárdi Szakképzési Centrum Esterházy Miklós Szakképző Iskola és Kollégium tetőfelújítása. A beruházás mintegy 30 millió forintba került.

A felújításra azért volt szükség, mert az épület korábbi szigetelése olyan rossz állapotban volt már, hogy még a tanári szoba is teljesen leázott egy nagyobb esőzéskor - mondta lapunknak Bükösdi Olga tagintézmény-vezető.
Az iskola igazgatója a Szekszárdi Szakképzési Centrumhoz fordult, hogy segítsenek a problémán, mert az állapotok szinte tarthatatlanok voltak. Háromezer négyzetméternyi területen kellett leszigetelni a tetőt. A munkálatok még december első felében kezdődtek meg és a napokban végeztek a beruházással, ami mintegy 30 millió forintba került.
Bükösdi Olga szerint ezzel megoldódnak a beázási problémák. Igaz, az elmúlt hetek hideg időjárása miatt a nyolc tetőszellőző javítását még nem sikerült befejezni, de a kivitelező ígérete szerint márciusig pótolni fogja a hiányosságot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!