Városlista
2019. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Április 15. 08:30, hétfő | Helyi
Forrás: Dombó Média

Több dombóvári is rajthoz állt a terepfutáson

Több dombóvári is rajthoz állt a terepfutáson

A Kaposvári Egyetem a Magyar Honvédséggel „karöltve” április 6-án a Pannon Lovasakadémián és környékén rendezte meg harmadik alkalommal a KE Cross Runt

és a megmérettetés rövid történetében először bonyolítottak le Dogs Cross-futamot, melyen kutyák és gazdáik együtt küzdötték le az előző napi esőtől felázott pályát.

Több százan vágtak neki különböző korcsoportokban a terepakadályfutó vetélkedőnek. A mezőnyben több dombóvári is rajthoz állt annak érdekében, hogy kipróbálja a felkészültségét a sokak szerint „őrült” versenyen.
A nőknek és a férfiaknak is kétszer kellett teljesíteniük a 4 kilométeres távot, így mire célba értek, 8 kilométert hagytak a hátuk mögött.
A 35-50 év közötti hölgyeknél Boruzs Beáta remek teljesítményt nyújtva a számára kissé szokatlan sportágba a hosszútávfutásból „átruccanva” az előkelő negyedik helyet szerezte meg. A 19-34 esztendős férfiaknál Kelemen-Loboda Dorián tizedikként végzett.
A kutyával futók közül Molnár András szerepelt a legjobban, ő Drazséval a pórázán az ezüstérmet érdemelte ki. A veteránok kategóriájában Matucza Zoltán „Kay” nevű ebével a hatodik lett.

Címkék: Sport, terepfutás

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 24. 09:26, szerda | Helyi

Halmai Dániel ismét a válogatott keretben

A Dombóvári KKE tehetsége, Halmai Dániel ismét meghívást kapott az U15-ös válogatott keretébe, mely három napon át készült a Debrecenben április 17-20. között nyolc együttes részvételével megrendezett nemzetközi Cívis Kupára.

2019. Április 23. 13:16, kedd | Helyi

Versek és dalok a Költészet Napja alkalmából

Lukács Sándor önálló est és Kovács Nóri koncert szerepelt a Költészet Napja alkalmából szervezett műsorban.

2019. Április 23. 11:06, kedd | Helyi

Magyarország nyolc legjobb csapata között a Dombóvári Kosársuli U14-es csapata

Kecskeméten került sor a kosárlabda serdülőbajnokság országos főtáblájának ötödik fordulójára.

2019. Április 21. 12:29, vasárnap | Helyi

A húsvéti szokásokat idézték fel a gyerekek

Locsolkodtak, valamint népi játékokat, táncokat és énekeket is tanultak április 17-én azok a Zöld Liget Óvodába járó gyerekek, akik egy 40 részből álló zenei tehetségfejlesztő programon vettek részt az elmúlt hónapokban.