Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2022. Január 06. 08:32, csütörtök | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Tolna megyében őszi bajnok a Dombóvár U19-es csapata

Tolna megyében őszi bajnok a Dombóvár U19-es csapata

A legtöbb pont mellett a legtöbb győzelem és a legkevesebb kapott gól volt a kulcsa a sikeres őszi szereplésnek.

A szezon elején a két éve veretlen Tamási és a megyébe visszatérő Bonyhád csapatai lettek kikiáltva favoritként, így még inkább növeli a féltávnál elért eredményt, a Dombóváriak teljesítményét a Dombóvári Focisuli Egyesület sikere.

A legtöbb pont mellett a legtöbb győzelem és a legkevesebb kapott gól volt a kulcsa a sikeres őszi szereplésnek – jegyezte meg Tárnok Zoltán a sportegyesület elnöke. A csapat kiváló formáját az is jelzi, hogy a regionális bajnokságban is nevezett U 19-es korosztály a rangos csapatok között a középmezőnyben várja a folytatást a lejátszott 14 meccs után.

Az igazi siker számunkra, hogy az idei tolna megyei felnőtt bajnokságban szereplő DFC számára hat kettős engedéllyel rendelkező ifista kap rendszeresen játéklehetőséget. Pálinkó Norbert és Pálinkó Mihály évek óta tartó lelkes munkáját idén Horváth Zoltán edző is segíti, aki a felnőtt csapat élén is tevékenykedik. Ennek az edzői csapatnak köszönhetően, sokkal hatékonyabb a munka, és lehetőséget biztosít a két ifi csapattal rendelkező Focisuli számára a fiatalok eredményesebb integrálására, az utánpótlás bajnokságokban a sikeresebb szereplésre. Büszkeséggel tölt el a sikeres őszi szereplés után, hogy az említett kettős igazolással rendelkező hat játékoson túl korábbi 1999-es, 2000-es és 2002-es születésű labdarúgóikat is láthatják hétről-hétre a felnőtt csapatban, így az Önkormányzat elvárásainak megfelelve talán egyedüli módon a megyében 90% felett van a helyi labdarúgók száma a Dombóvár csapatában.

Sokat kell dolgoznunk, hogy a tavasz is hasonlóan sikeres legyen, de elmondható, hogy hosszú évek óta végre nyugalom és béke honol a felnőtt club és az utánpótlás-nevelő egyesület valamint a helyi önkormányzat között.

Címkék: DFC, foci, labdarúgás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.