Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Január 20. 13:21, hétfő | Helyi
Forrás: JAÁMK

Tóth Lili Anna sporttevékenységének támogatása

Tóth Lili Anna sporttevékenységének támogatása

A Dombóvári József Attila Iskola, mint Tehetségpont, az akkor még ott tanuló kiemelkedő tehetségű Tóth Lili Anna sporttevékenységének támogatására pályázott, és kb. 200.000 forint értékű sportfelszerelést nyert.

A Tehetséghidak Projektiroda a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program keretében magyarországi Tehetségpontok számára felhívást tett közzé 2013 februárjában a Tehetségpont tevékenységéhez kapcsolódóan, új eszközök beszerzésére. A pályázat célja volt, hogy a Tehetségpont optimális tárgyi feltételeket tudjon biztosítani a fiatalok számára tehetségük kibontakoztatásához.

A Dombóvári József Attila Általános Iskola, mint Tehetségpont, az akkor még ott tanuló kiemelkedő tehetségű Tóth Lili Anna sporttevékenységének támogatására pályázott, és kb. 200.000 forint értékű sportfelszerelést nyert.

A pályázati értékelésre 2013 nyarán került sor, de a közbeszerzés elhúzódása miatt a pályázat zárása, az sporteszköz-csomag érkezése a pályázó, így Lili számára is újévi ajándékként, csak 2014. január 17–én történt meg. Ennek ellenére az iskola boldogan adta át Lilinek a sportruhákat és futócipőket tartalmazó csomagot, melyet a volt tanítvány nagy örömmel vett kézbe.
A kis ünnepségen, az iskola tanulói és pedagógusai mellett részt vett Lili családja, jelenlegi osztályfőnöke és testnevelő tanára.

Továbbra is nagyon sikeres sportolást kívánunk Lilinek!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.