Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2015. Október 06. 08:30, kedd | Helyi
Forrás: Dombóvár Város Önkormányzata

Új akciókkal várják a vendégeket Gunarasba

Új akciókkal várják a vendégeket Gunarasba

Folytatódik a nyáron indult I Love Gunaras akció. A Gunarasban működő vállalkozások együttműködésének eredményeként egy olyan csomag került összeállításra, ami a születésnaposoknak szól.

A „Megint egy évvel öregebb lettél? Örülj neki!” akció keretében a születésnapjukat ünneplő vendégek különböző kedvezményben részesülnek, melynek részleteit megtalálják fürdőnél és a vendéglátó helyeknél kihelyezett tájékoztató táblákon. Az akció kezdetén - október 1-jén - Szabó Loránd polgármester, valamint a kedvezményt adó vállalkozások képviselői személyesen köszöntöttek 3 születésnapost, akik az ajándékok mellett elsőként részesülhettek a kedvezményekben.
(A fürdő az ünnepelt + 1 fő részére 50%-os kedvezményt biztosít a napijegy árából, a Camping Étterem 50% kedvezményt ad az ünnepelt + 1 fő ételfogyasztásából és első italának árából, a Julius Borozó 50% kedvezményt ad az ünnepelt ételfogyasztásából, a Kissler sörkertben a 18 év feletti születésnapot 1 korsó sörre, a 18 éven aluli egy nagy fagylaltkehelyre a hely vendége.)

Október 1-én indult az „1500 érvünk van a fürdő mellett” című akció, melynek keretében egységesen 1500 forint a napi belépőjegy ára a dombóvári lakcímkártyával rendelkezőknek. Szintén jogosultak erre a kedvezményre a gunarasi építményadót fizetők, sőt, a vele egy háztartásban élők is, ha erről igazolást mutatnak fel a Dombóvári Közös Önkormányzati Hivatal Adóirodájától. A kedvezmény igénybevételéhez nem kell mást tenni, mint a szükséges dokumentumokat bemutatni és kitölteni egy igénylő lapot.

A fenti kedvezményeken túl továbbra is várják a 70-es években a fürdő építésének támogatásához vásárolt téglajegy tulajdonosokat, akik részére téglajegyenként 1 alkalommal 50 % kedvezmény biztosítását a fürdő a belépőjegy árából.

Címkék: Gunaras

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 08:24, kedd | Helyi

Dombóvár egyik legnagyobb sportolójára emlékeztek

Buzánszky Jenő 99 évvel ezelőtt, 1925. május 4-én született Újdombóváron.

2024. Május 06. 08:15, hétfő | Helyi

Szivárvány Óvoda családi délután a klímavédelem jegyében

A Dombóvári Szivárvány Óvoda családi délutánt tartott a klímavédelem jegyében április 26-án.

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.