Városlista
2019. január 21, hétfő - Ágnes

Hírek

2019. Január 02. 09:06, szerda | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Újévi akció Tolnában

Újévi akció Tolnában

A baleset-megelőzési kampány keretében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az ittas járművezetés veszélyeire hívták fel a figyelmet.

A Tolna megyei rendőrök 2019. január 1-jén megtartott akciójukban az ittas járművezetéssel szemben kampányoltak. A nap folyamán a rendőrök a megye útjain több, mint száz gépkocsivezetőt ellenőriztek. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai az általános igazoltatáson túl valamennyi járművezetővel szondát is fúvattak. A kampány keretében felhívták az autósok figyelmét az ittas járművezetés veszélyeire, valamint következményeire.

A közúti ellenőrzések alkalmával azok a járművezetők, akiknél mindent rendben találtak, alkoholmentes pezsgőt kaptak ajándékba.

kép

A nap folyamán szankcionálásra nem került sor, az egyenruhások szükség esetén felhívták az érintettek figyelmét a hiányosságokra.

Tették ezt mindazért, …hogy mindenki hazaérjen!

kép

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 21. 09:13, hétfő | Helyi

Háromszor nyertek és a felsőházi rájátszásba jutottak a futsalosok

A Tolna megyei U20-as fiú bajnokság 7., 8. és 9. fordulóját január 13-án a Szekszárdi Szakképzési Centrum Esterházy Miklós Szakképző Iskolájának sportcsarnokában rendezték meg, ahol a Dombóvári FE alakulata is pályára lépett.

2019. Január 20. 11:44, vasárnap | Helyi

Évkezdés: karriertervezési tippek szakértőtől

A január az elhatározások és változások hónapja. Ilyenkor érdemes átgondolni, hogy honnan hova jutottál az elmúlt évben, valamint miben szeretnél idén fejlődni.

2019. Január 18. 16:33, péntek | Helyi

Bértámogatással növelnék a foglalkoztatottságot

Még fél éven keresztül igényelhetnek bérköltség-támogatást a felvenni kívánt alkalmazottaik után a Dombóvár és Tamási térségében működő cégek, vállalkozók a „Foglalkoztatási Paktum” elnevezésű projekt keretében.

2019. Január 18. 09:30, péntek | Helyi

Ingyenes jogi tanácsadás

Ingyenes jogi tanácsadás a munka világában, a JOGpontok projektek keretében Tamásiban.