Városlista
2019. március 23, szombat - Emőke, Botond, Ottó, Kartal

Hírek

2019. Január 02. 09:06, szerda | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Újévi akció Tolnában

Újévi akció Tolnában

A baleset-megelőzési kampány keretében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az ittas járművezetés veszélyeire hívták fel a figyelmet.

A Tolna megyei rendőrök 2019. január 1-jén megtartott akciójukban az ittas járművezetéssel szemben kampányoltak. A nap folyamán a rendőrök a megye útjain több, mint száz gépkocsivezetőt ellenőriztek. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai az általános igazoltatáson túl valamennyi járművezetővel szondát is fúvattak. A kampány keretében felhívták az autósok figyelmét az ittas járművezetés veszélyeire, valamint következményeire.

A közúti ellenőrzések alkalmával azok a járművezetők, akiknél mindent rendben találtak, alkoholmentes pezsgőt kaptak ajándékba.

kép

A nap folyamán szankcionálásra nem került sor, az egyenruhások szükség esetén felhívták az érintettek figyelmét a hiányosságokra.

Tették ezt mindazért, …hogy mindenki hazaérjen!

kép

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 22. 10:48, péntek | Helyi

Kigyulladt egy 50 m2 alapterületű garázs tetőszerkezete Dombóváron

A tűzhöz a dombóvári hivatásos tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval vonultak,

2019. Március 22. 07:00, péntek | Helyi

46,7 millió forintból újul meg a Tündérkert Bölcsőde épülete

A kivitelezésről szóló vállalkozási szerződést március 19-én a Városházán írta alá Szabó Loránd polgármester a közbeszerzési eljáráson nyertes cég vezetőjével.

2019. Március 21. 13:00, csütörtök | Helyi

A Belvárosi Általános Iskola is csatlakozott idén a Bach Mindenkinek Fesztiválhoz.

Március 18-án a Tinódi Ház színháztermében az oktatási intézmény egykori és mai muzsikusnövendékei, tanárai, valamint a Kapos Kórus adott gálakoncertet