Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2021. Június 02. 10:18, szerda | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Vasárnap délelőtt ismét gyerekzsivajtól volt hangos a Szuhay Sportcentrum

Vasárnap délelőtt ismét gyerekzsivajtól volt hangos a Szuhay Sportcentrum

A Dombóvári Focisuli a Bozsik program keretében állított össze ügyességi pályát a kis focista palántáknak, majd délután tornát rendeztek több mint 150 gyermek részvételével.

A Dombóvári Focisuli és a Dombó-Csipssz Egyesület összefogott és Gyermeknap alkalmából trambulin, ugrálóvár és jégkrém várta a fiatalokat a foglalkozások után.
Több alkalomból is rendhagyó volt a rendezvény, hiszen az idei szezon utolsó programja volt, míg gyereknap alkalmából extra ajándékokkal is készültek a szervezet vezetői. A rendezvényt meglátogatta Pintér Szilárd polgármester is, aki csokoládét ajánlott fel az edzők által legjobbnak vélt játékosoknak.
A sportpályán igazi gyereknap kerekedett, amit a lurkók mosolygós arcán túl a legjobban a leláton sportszerűen szurkoló szülők visszajelzései igazoltak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.