Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2015. Július 08. 14:24, szerda | PR

Zsibongó játszóház, ahol öröm ott lenni!

Zsibongó játszóház, ahol öröm ott lenni!

A napokban nyitotta meg ajtaját Dombóváron a kisgyermekek és szülők örömére a Zsibongó játszóház.

Pető Zsuzsanna, a játszóház üzemeltetője ezzel egyik gyermekkori álmát valósította meg.
Zsuzsanna elmondta, hogy ő is kisgyermekes anyuka, így pontosan látja egy gyermek és egy szülő szemszögéből is, hogy milyen igényeket kell szem előtt tartani egy vonzó játszóház működtetése érdekében.
Úgy véli, szükség van a városban egy olyan helyre, ahol a gyerekekre maximálisan odafigyelnek, biztonságban vannak, ahol tisztaság és gyermekközpontúság uralkodik, ahol minden az apróságokról szól! Aki ide bejön, szeressen itt lenni, és ne akarjon elmenni!
Amíg a gyermek önfeledten játszik, addig a szülő a pihenősarokban a "nyugifotelekben" újságot olvashat, zenét hallgathat, relaxálhat vagy éppen nyugodtan tv-t nézhet egy finom kávé mellett.
Tapasztalatból mondja, hogy a napi 24 órás kisgyermekes szülői szerepből időnként jólesik néhány gondtalan, relaxáló órát eltölteni személyes kikapcsolódással, feltöltődve erőt, energiát meríteni, töltekezni, de ugyanakkor a gyermeket is szeretnénk biztonságos környezetben, szakképzett felügyeletre bízni.
Egy olyan hely lebegett szemei előtt, ahol a gyerekek jól érzik magukat, ahol játszótársaikkal hozzászokhatnak a közösségi élményekhez, ahol tisztaság, egészség uralkodik. Gyümölcsök, zöldségek és egészséges víz szerepelnek az étlapon az édességek helyett. Nincsenek különleges szabályok, a gyerekek felszabadultan játszhatnak, barátkozhatnak.
A Zsibongó játszóház 1-7 éves korig várja a kisgyermekeket szüleikkel együtt. Terveik között szerepel, hogy a születésnapok barátságos helyszínéül is szeretnének szolgálni.

A Zsibongó játszóház július 11-én, szombaton 10-12 óráig, illetve 14-19 óráig nyílt napot tart, amikor szeretettel várják a gyermekükkel érkező szülőket.

Játékos vetélkedők, meseolvasás, nyereményjátékok, kincskeresés, stb. szerepelnek a programok között, valamint a Himalája sóbarlangot is megtekinthetik.

A nyílt napon bérletvásárlási lehetőség lesz féláron!

Zsibongó játszóház - Himalája sóbarlang
Dombóvár, Hunyadi tér 24.
Tel.: 06-20/385-4405

Nyitva tartás: kedd- szombat 10-12, 14-19,
vasárnap 14-19

Címkék: játszóház

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat