Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Május 08. 09:00, szombat | Helyi

Továbbra is keresik Alfát, a németjuhász kutyát

Továbbra is keresik Alfát, a németjuhász kutyát

Még mindig nincs meg Alfa, ezért továbbra is kérik, aki tud segítsen a megtalálásában! Telefon: 06-70/3334-372 és 06-70/3373-180. Részletek gazdája alábbi posztjában olvashatók:

MÉG MINDIG NINCS MEG ALFA, EZÉRT TOVÁBBRA IS KÉRJÜK A PLAKÁTOLÁSBAN ÉS A MEGOSZTÁSAITOKKAL A SEGÍTSÉGETEKET❗❗❗
Elérhetőségünk:
06703334372 és 06703373180

KEDVES MINDENKI❗
TOVÁBBRA IS KERESSÜK ALFÁT, A NÉMETJUHÁSZ KUTYUSUNKAT🐕 ❗❗❗ AKIT 2021. ÁPRILIS 21-ÉN SZERDA ESTE VESZITETTÜNK EL DOMBÓVÁRON (Tolna megye) a TÜSKEI-TÓ NYUGATI OLDALÁN.
Mostanra már 15 NAPJA BOLYONG , VALAHOL ...😥😢
Eddigi posztjaimból nyomon követhettétek a kutatást, amit érte folytatunk. 11 napig éjjel-nappal kerestük, különböző módon, eszközökkel, családtagokkal, ismerősökkel és nagyon-nagyon sok jószándékú, állatszerető ismeretlen (de már-már ismerős) emberrel.
Vannak akik többször is jeleznek felénk, érdeklődnek, hogy áll a kutatás. A héten sajnos vissza kellett állnunk munkába, így a keresésre, kapcsolattartásra, információ gyűjtésre délután illetve este maradt időnk. Ezt próbáltuk azzal kompenzálni, hogy még jobban tágítsuk azok körét, akik láthatták vagy felismerhetik őt valahol. Minden nap visszatérünk reggel, délután és este az elveszítés helyszínére illetve átjárjuk még különböző irányokban a területet. Azt tartják, hogy a kutya visszatér arra a helyre, ahol elveszítette a gazdiját. Ezért tesszük mi is ezt. Reménykedünk, hátha itt van még a közelünkben. Hazavezető szag-utat csináltunk egy viszonylagosan biztonságos nyomvonalon az elveszítéstől otthonunkig. A gazdipóló mindig kinn van egy kis ennivalóval a területen. A kereséshez vadkamerát és hőkamerás távcsövet viszünk ki magunkkal. Esténként kitelepedünk, vagy felváltva alszunk kinn a területen, hiszen a gazdi autója is egy nyom, ami egy biztonságot jelentő szag vagy pont lehet ALFA számára. 🐕🐾

Mostanra energiáink határán vagyunk, de szerencsére kommentjeitekkel, üzeneteitekkel, érdeklődéseitekkel, bíztatásaitokkal mindig feltöltötök minket, erőt adtok a további kereséshez. ❤️
Azt gondoljuk, ALFA mostanra már bárhol lehet.

Sokat segít az a felkérésünk felétek, hogy akinek módja van rá, tegyen ki 1 DB PLAKÁTOT valahova a lakóhelyén egy jól látható, forgalmas helyre ALFA KERESÉSÉVEL KAPCSOLATBAN ❤️ 🐕❗
ALFA plakátjai most már kinn vannak több helyen Dombóváron, boltoknál, orvosi rendelőnél, Szőlőhegyen, Újdombóváron, Pécs-Dombóvár-Tamási útvonal településein, Dombóvár-Döbrököz-Kurd forgalmasabb helyein, Dombóvár-Kaposvár közötti településeken, Lengyelen, Várdombon, Szakcson a visszajelzéseitek alapján (akiét még nem vettük volna észre mert posztoknál van üzikben annak elnézését kérjük!) ❤️ .

A helyi hirdetőújságok oldalán is helyben és a környék településein minden házhoz el tudott jutni a kérésünk. Ez is nagyon nagy segítség nekünk ❤️!
A kaposvári Rádió Most is segít a keresésben minket ❤️!
Az országos rádiók sajnos még nem reagáltak a megkereséseinkre, úgyhogy, ha valakinek esetleg van jó kapcsolata valamelyikkel, akkor kérjük, segítsen ebben nekünk!

Nagyon aggódunk a mi kis kutyánkért 😢🐕❗
Ő nekünk a CSALÁDTAGUNK 🐕❤️❗
Rengeteget gondolunk rá, mi is történhet vele most❗
Biztos hírt, fotót régen kaptunk róla❗
Egyre többször halljuk azt, hogy biztos megfogták, elvitték őt innen. Ha jó szándékkal fogták volna be őt, ott a chip benne és ha minden igaz, a fém nyakörvén ott lóg egy kis fém biléta a telefonos elérhetőségünkkel, tehát elérhet a híre hozzánk, hol is van ő, hova mehetünk érte!
Sajnos, be kell látnunk, hogy az is megtörténhetett vele, hogy gonosz szándékkal fogták meg, vagyis esze ágában sincs visszaadni az illetőnek nekünk a MI CSALÁDTAGUNKAT, ALFÁT 😢❗
És az is megfordult a fejünkben, hogy esetleg fennakadhatott a nyakörvével valahol 😢.

Hálaistennek, különböző olyan happy and-del végződő történeteket is megosztotok, leírtok, vagy meséltek el nekünk akár telefonban, amikkel újra bizakodóbbá tudunk válni 🙏.

KÉRÜNK BENNETEKET, OSSZÁTOK TOVÁBBRA IS A POSZTOT, HOGY MINÉL TÖBB EMBERHEZ ELJUSSON A KERESÉSÜNK ALFÁÉRT❗
A MEGTALÁLÓNAK MAGAS JUTALMAT AJÁNLUNK FEL!

ELÉRHETŐSÉGEINK:
06703334372
06703373180

MINDEN SEGÍTSÉGET KÖSZÖNÜNK! ❤️

Címkék: elveszett, kutya

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.

2024. Április 22. 08:38, hétfő | Helyi

Hónap műtárgya - Fekete István Múzeum

Április hónap műtárgyának a török nyelven megjelent Vuk c. kötetet választotta a múzeum.

2024. Április 18. 08:19, csütörtök | Helyi

„Nyuszikupa” kölyökatlétika versenyt rendeztek Dombóváron

Öröm volt látni a sok lelkes atlétapalántát, akikből talán a jövő bajnokai lehetnek.