Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek | Helyi

2012. Június 09. 20:30, szombat |

Negyedszázada töretlen lelkesedés - ünnepelt a gyerekkórus

Több generáció képviselői énekeltek együtt a Sásdi Általános Művelődési Központ Általános Iskolája Gyermekkórusa megalapításának huszonötödik évfordulója alkalmából megrendezett hangversenyen.

2012. Június 09. 10:20, szombat |

Háromszáz kormányablak jön létre a járási szervezetben

A járási szervezetben összesen 300 kormányablak jön létre a jövő év végéig - mondta Szabó Erika, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium területi közigazgatásért és választásokért felelős államtitkára tegnap Tatán.

2012. Június 08. 23:00, péntek |

Már a helyszíneléskor fény derült a rejtélyre

Több mint kétmillió forint értékű takarékszelvény lopásáról érkezett bejelentés csütörtökön délelőtt Döbröközről a Dombóvári Rendőrkapitányság ügyeletére.

2012. Június 08. 19:50, péntek |

Sásdi nagyijára emlékezik a Millió, millió rózsaszál énekese

Olyan neves személyeket keresett meg az utóbbi időben a Sásdi Honismereti Szakkört vezető Urvald Péter, akikről kiderült múltbeli sásdi kötődése. A kapcsolatfelvételt jó néven vette Csongrádi Kata énekes-színésznő is.

2012. Június 08. 13:00, péntek |

Dombóvári rendőr a mesterlövő világkupán

A Magyar Rendészeti Sportszövetség és az ORFK Rendészeti Szervek Kiképző Központja június 1-5-ig rendezte meg a XI. Rendőri és Katonai Mesterlövő Világkupát. A versenynek dombóvári vonatkozása is volt.

2012. Június 07. 20:00, csütörtök |

Sebestyén Zoltán látványos kísérletekkel népszerűsíti a fizikát

Az újdombóvári József Attila Általános Iskolában folytatódott az az ismeretterjesztő előadássorozat, mely során Rátz Tanár Úr Életműdíjjal kitüntetett pedagógusok tartanak órákat a város oktatási intézményeiben.

2012. Június 07. 13:00, csütörtök |

Szórádi Zsófia: előkelő Herman Ottó-helyezés, sikerleltár

A komplex természettudományi verseny megyei fordulóját idén is a dombóvári Belvárosi Általános Iskola egyik tanulója nyerte meg. Szórádi Zsófia egyben az iskola eddigi történetének legeredményesebb tanulója is.

2012. Június 06. 23:50, szerda |

Kilencedik fesztiváljukkal jelentkeztek a dombóvári civilek

A június 2-i Civil Fesztivál a szokásokhoz híven kitűnő lehetőséget biztosított a bemutatkozásra a dombóvári társadalmi szervezeteknek. Sokan közülük meg is ragadták a kínálkozó alkalmat.

2012. Június 06. 13:30, szerda |

Sportlegendák, sikerkovácsok Dombóváron

A Dombóvári Vasutas Sportegyesület 85 évének történetét először átfogóan bemutató időszakos kiállítás nyílik Fényes érmek Dombóvárról, a múlt, jelen és a jövő bajnokai címmel a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményben.

2012. Június 06. 10:30, szerda |

Iskolába mentek a kaposszekcsői nagycsoportosok

Na, nem kezdődött el számukra idő előtt az új tanév, csak éppen sulikóstolón jártak az iskolában. Márfai Attiláné, leendő tanító nénijük már várta őket.

2012. Június 05. 23:00, kedd |

Gyöngykoszorú: három ezüst és egy bronz a döntőben

A Dombóvári Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesületének „Gyöngykoszorú” Kultúrcsoportja négy produkcióval vett részt a II. Országos Nyugdíjas Ki-mit-tud? országos döntőnek számító Gálaünnepségén.

2012. Június 05. 14:00, kedd |

Nagy zsivajtól volt hangos a szekcsői Táncsics utca

Május 30-án az óvodások látogattak el egyik ovistársukhoz, Kocsis Krisztiánékhoz. Vera néni, Krisztián anyukája lufikkal díszített udvarral és remek szórakozási lehetőségekkel várta őket.