Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek | Helyi

2012. Február 02. 15:00, csütörtök |

Szerszámgépek és építési eszközök tulajdonosait keresik

Az elmúlt héten két újdombóvári ingatlan tulajdonosa talált az udvarán olyan gépeket és eszközöket, melyeket ismeretlen személyek helyeztek el ott a tudtuk és beleegyezésük nélkül, eddig ismeretlen okból.

2012. Február 02. 12:00, csütörtök |

Úszás: Éremszüret és szép helyezések Székesfehérváron

Székesfehérvár adott otthont január utolsó hétvégéjén a 8-11 évesek és a 12 évnél idősebbek hagyományos úszóversenyének. A Dombóvári Sportiskola versenyzői mindkét napon sok érmet szereztek és jó helyezéseket értek el.

2012. Február 02. 08:00, csütörtök |

Az alsósok szoros küzdelme a szekcsői szavalóversenyen

Január 31-én rendezte meg hagyományos szavalóversenyét a szekcsői iskola. Tillmann Ildikó pedagógus, könyvtáros köszöntőjében kiemelte, mennyire fontos a verstanulás, hiszen általa az agy más részei is fejleszthetők.

2012. Február 01. 22:00, szerda |

Molotov-koktélt tettek egy dombóvári ház elé

Égő Molotov-koktélt helyeztek el szerda este egy dombóvári lakóház előtt - közölte a rendőrség az MTI-vel.

2012. Február 01. 15:00, szerda |

Mit tehetünk, hogy ne szedjen áldozatokat a fagy?

A héten kemény mínuszokra számíthatunk, a hét végére pedig havazás is várható. A nagy hideg főleg a hajlék nélküliek számára jelent komoly veszélyt, mivel ilyenkor könnyebben kihűlnek.

2012. Február 01. 12:00, szerda |

Újra látogatható a pécsi Csontváry Múzeum

Bár a kiállításának anyaga nem változott, belső terei felújításának köszönhetően a korábbinál látványosabb tárlattal várja a látogatókat a pécsi Csontváry Múzeum, mely kedden nyílt meg újra a nagyközönség előtt.

2012. Január 31. 22:30, kedd |

Elismerték az eszperantista mozgalmi tevékenységét

PRO ESPERANTO elismerésben részesítette a Magyarországi Eszperantó Szövetség a dombóvári G. Nagy Róbertet, aki az oklevelet a szervezet tavaly novemberi kongresszusán vehette át Szolnokon.

2012. Január 31. 21:21, kedd |

Magas rangú katonatisztek vesztegetési pere

Vádlottak meghallgatásával folytatódott kedden a Kaposvári Törvényszék Katonai Tanácsa előtt a magas rangú katonák és polgári alkalmazottak hétfőn kezdődött büntetőpere.

2012. Január 31. 13:00, kedd |

A diszkóból az állomásra menet törtek-zúztak a fiatalok

Három kaposszekcsői fiatalkorút gyanúsít a Dombóvári Rendőrkapitányság a dombóvári Kórház utcában január 22-ére virradóra bekövetkezett rongálások elkövetésével. A diszkóból tartottak az állomásra.

2012. Január 30. 22:00, hétfő |

Fogy a megye - egyre kevesebben laknak Tolnában

Évről évre egyre kevesebben kötnek házasságot, csökkent a gyermekvállalási kedv is, ugyanakkor nőtt a válások száma. Az ország megyéinek adatai alapján Tolna minden szempontból a középmezőnyben szerepel.

2012. Január 30. 12:30, hétfő |

A Pál utcai fiúkat állítja színpadra a kaposvári Csiky

Béli Ádám (balról a második) Boka és Mohácsi Norbert (jobbról a harmadik) Áts Feri szerepében Molnár Ferenc: A Pál utcai fiúk című művének próbáján a Csiky Gergely Színházban. A darabot január 31-én mutatják be.

2012. Január 30. 07:00, hétfő |

Elbocsátások után költséghatékony a nagyberki iskola

A leépítés után megmaradt pedagóguslétszámmal már biztonságosan és költséghatékonyan tud működni a nagyberki iskola - véli az intézmény vezetője és a fenntartó önkormányzatok képviselői. Fotó: www.berkisk.hu