Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Szeptember 25. 10:39, kedd | PR
Forrás: Arrabona Média

Így dekorálhatod az otthonodat kockázat nélkül

Így dekorálhatod az otthonodat kockázat nélkül

A vászonképek a modern otthonok kreatív kiegészítői.

A stílusos, egyszerű és gyorsan elkészülő darabokban az a legjobb, hogy teljesen egyediek, hiszen akár a nyaralás során készült fotók, akár a családi élet legemlékezetesebb pillanatai is nagyszerűen mutatnak rajtuk. Jó hír azoknak, akik, bizonytalanabbak és sokat izgulnak a végeredmény miatt, hogy van olyan hely, ahonnan teljesen kockázatmentesen rendelhetnek.

Nem kell többet amiatt aggódni, hogy a megrendelt kép nem az elképzelés szerint fog mutatni a falon, hogy túl kicsi lesz, vagy éppen túl nagy. Van olyan vászonképkészítő szalon, amely teljes pénzvisszafizetési garanciát vállal a vászonképekre. A VászonképSzalontól rendelők egyedi módon 15 napon belül visszavihetik a képet, ha nem elégedettek vele és visszakapják a teljes kifizetett árat.

A VászonképSzalon megbízható megoldást nyújt mindarra, ami az ötlettől a falig történik egy vászonképpel. Igényes, gyors és egyszerű munkafolyamatokkal dolgozik, és kiemelt figyelmet fordít az ügyfélelégedettségre. A szalon munkatársainak célja, hogy a hozzájuk beérkező fényképekből valóban csodaszép vászonfotókat készítsenek, így a képekhez csak a legjobb minőségű valódi festővásznat használják, melyen a színek igazán élénkek, jól mutatnak így a kép tényleg éles lesz. A szép végeredményhez persze gondos, figyelmes előkészítés is szükséges.

A beérkező fotókat korrigálják, beállítják a fényeket majd egy manuálisan előkészített nézőképet küldenek a megrendelőnek. Ha az előzetes ellenőrzés során kiderül, hogy nem megfelelő a kép minősége, akkor a munkatársak felveszik a kapcsolatot a megrendelővel és javaslatokat tesznek. A tökéletes végeredményt és a nagyfokú elégedettséget az is segíti, hogy a vevőszolgálat folyamatosan rendelkezésre áll és szívesen válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

A magas minőség mellett a kedvező ár és a képek elkészítésének időtartama is döntő tényező lehet egy vászonkép megrendelésekor. A VászonképSzalonnál készült képekre nem kell sokáig várakozni. Ha valamelyik nap délután jóváhagyásra kerül a kép, a fotót általában még aznap ki tudják nyomni, másnap pedig már össze is szerelik és át lehet venni, ráadásul sokkal kedvezőbb áron, mint máshol. A szalon munkatársai megrendelőiknek egy apró ajándékkal is kedveskednek, minden rendeléshez jár egy ajándék 25x25 vászonnyomat is és ehhez akár a nagy képtől különböző fotót is lehet választani. A vászonképek kivitelezésével kapcsolatosan érdemes felvenni a kapcsolatot a VászonképSzalon munkatársaival.

Címkék: vászonkép

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat