Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Május 06. 15:02, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Oroszlán Szonja: Én rövidtávfutó vagyok a magánéletben - VIDEÓ

Oroszlán Szonja: Én rövidtávfutó vagyok a magánéletben - VIDEÓ

Az új nőklapja.hu oldalon Oroszlán Szonjával debütál Bombera Krisztina Üzenet rögzítve című videósorozata, melyben a riporter külföldön élő magyar hírességekkel beszélget.

Az online formátumban philadelphiai házi karanténjából jelentkezik be a népszerű színésznő, aki azt is elárulja, hogy szerinte min múlik egy közszereplő boldogsága olyan életszakazban, amikor épp nem rajongják körül.

„Talán attól függ, hogy ki miből tud töltekezni. Ha rengetegen nézik meg a filmjeidet, ha megtapsolnak, az nagy élmény. Talán mivel megtapasztaltam ezt, kiélveztem, nincs hiányérzetem. Nem vágyom erre itt” – árulja el érzései kapcsán az Üzenet rögzítve adásában Oroszlán Szonja. „Megmondom őszintén, nekem a kis lángon égő, pici élményeim ugyanolyan sokat adnak. A barátságom az állataimmal. Az utazásaim. Egy naplemente a vadnyugaton. Olyan helyzetekbe hozom magam, ahol biztosan tudom, hogy boldog leszek. Szorongással jár, ha valaki másoktól, például a közönségtől várja a boldogságot. Hiszen mi lesz, ha ez nem így lesz?”

A beszélgetésnek ezen pontján Bombera Krisztina felidézi azt a pillanatát, amikor a boldogságtól elsírta magát egy magányos futás közben Utahban, a semmi közepén, egy végtelen, vörös kőtengerben. „Ilyen élményt jelentett nekem tavaly Montanában musztángokkal lovagolni!” – reflektál rá Szonja. „Tíz éve vágytam arra, hogy igazi cowboyok között marhákat tereljek lasszóval a kanyonokban. Texasban nemrég egy másik álmom vált valóra, először láttam háromszáz lovat egyszerre vágtatni arénában, rodeón.”

Míg a felnőttek közül a legtöbben a Valami Amerika filmekből ismerhetik Szonját, addig a kisgyerekek közül sokan Mary Poppinsként zárhatták a szívükbe. A színésznő Amerikában most két orvosi egyetem oktatási részlegén dolgozik, az orvostan- és gyógyszerészhallgatóknak tanít kommunikációt, mellette pedig évente többször is hazalátogat. De hogy fér bele a magánélet ennyi ingadozásba?
„Azt hiszem, én rövidtávfutó vagyok a magánéletben. Eddig nem tudtam lehorgonyozni senki mellett. Vannak, akik maratonokat futnak, vannak, akik rövidebb távokat. Sok mindenben kitartó vagyok, de ahogy a környezetemet is szeretem változtatni, eddig nem fért bele az életembe, hogy egyvalaki mellett maradjak hosszan. Hogy mit hoz a jövő, azt persze nem tudjuk. Nyáron hazamehetnék hosszabban is Magyarországra, otthonról is tudnám csinálni az itteni, egyetemi munkáimat.”

A beszélgetés kivonata a Nők Lapja legújabb lapszámában olvasható, míg a teljes videós beszélgetés elérhető a nőklapja.hu oldalon.

Címkék: oroszlán szonja

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára