Városlista
2019. szeptember 17, kedd - Zsófia

Hírek

2019. Június 06. 13:24, csütörtök | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Gyermekek hete Dombóváron

 Gyermekek hete Dombóváron

A település óvodáiban tartottak bemutatót a kicsiknek a rendőrök.

A Dombóvári Rendőrkapitányság egyenruhásai 2019. június 3-án szerveztek rendőrségi programot a Százszorszép Óvodában és a Zöld Liget Óvodában.

A rendezvény nem titkolt célja az volt, hogy az ovisok megismerkedhessenek az egyenruhásokkal és az általuk használt eszközökkel. A gyerekek rövid időre rendőrré válhattak, amikor belülről megnézhették a szolgálati autókat. A kicsik – a bűnügyi technikus segítségével – elkészíthették saját tenyérlenyomatukat is. Aki szeretett volna kérdezhetett is a rendőrök munkájáról.

Címkék: óvoda, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 16. 14:16, hétfő | Helyi

Lomtalanítás Dombóváron

Dombóvár Város Önkormányzata és a Dél – Kom Nonprofit Kft. lomtalanítási akciót szervez Dombóvár város területén a szabványos edényzetbe nem helyezhető hulladékok elszállítására

2019. Szeptember 16. 08:33, hétfő | Helyi

Tíz hársfa ajándékba a szép városképért

Dombóvár önkormányzata idén is benevezett a „Virágos Magyarország” Környezetszépítő Versenybe, amit huszonhatodszor hirdetett meg a Magyar Turisztikai Ügynökség. Nemrégiben tartották az eredményhirdetést.

2019. Szeptember 13. 13:20, péntek | Helyi

Tolna megyeiek az ország legjobb gépjárművezetői!

A „Katasztrófavédelem legjobb gépjárművezetője készenléti szer” kategóriában a Tormási Tamás és Simon Jenő alkotta csapat lett az első, akik a Dombóvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon teljesítenek szolgálatot.

2019. Szeptember 13. 09:54, péntek | Helyi

Gáspár István Bélát Magyar Bronz Érdemkereszttel tüntették ki

A MÁV-Start Zrt. pécsi járműbiztosítási igazgatója a vasúti gépészet, illetve a személyszállítás területén végzett több évtizedes magas színvonalú szakmai és vezetői tevékenységéért érdemelte ki az elismerést.