Városlista
2019. október 19, szombat - Nándor

Hírek

2019. Május 26. 22:13, vasárnap | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Több mint kétszáz kiló halat fogtak ki a katasztrófavédők Dombóváron

Több mint kétszáz kiló halat fogtak ki a katasztrófavédők Dombóváron

Harmadik alkalommal rendezték meg Dombóváron a huszonnégy órás horgászversenyt.

Péntek délelőtt vette kezdetét a dombóvári Tüskei-tavon a harmadik huszonnégy órás horgászverseny. A versenyre tizennégy csapat nevezett, és nem csak a legtöbb fogást díjazták, de a legnagyobb halat kifogó csapatot is.

Az éjszakai hideg sem szegte kedvét a horgászoknak, szombat délelőtt fáradtan, de szép eredményekkel zárták a versenyt. Összesen 211 kilogrammnyi hal akadt a lelkes pecások horgára. A legtöbbet a Ferenczi Norbert és Tóth Árpád alkotta kettős fogta, így a 42,5 kilogrammos fogásukkal ők lettek a legjobbak. A legnagyobb halat, egy 7,8 kilós amúrt a kéményseprők fogták ki, ennek a kategóriának ők lettek a győztesei. A zsűri az első öt helyezettet díjazta, és még a legkevesebbet fogók sem mentek haza üres kézzel, értékes ajándékokkal gazdagodtak ők is.

Az ebéd ezúttal nem halászlé volt, a mérlegelést követően ugyanis minden halat visszaengedtek természetes élőközegébe. A jó hangulatban telt versenyen a résztvevők számára fontos volt a jó eredmény és a jó fogás, de ennél is nagyobbra értékelték a rendezvény közösségformáló erejét, így mindenki nagyon várja a negyedik alkalmat.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 18. 08:21, péntek | Helyi

A Boldog Iskola cím büszke nyertese a Belvárosi

Iskolánk a 2019/2020-as tanévben elnyerte a Jobb Veled a Világ Alapítvány által hirdetett pályázaton a „Boldog Iskola” címet.

2019. Október 17. 16:20, csütörtök | Helyi

Időközi polgármester-választás lesz Gyulajon

Időközi polgármester-választást tartanak a Tolna megyei Gyulajon, ahol október 13-án szavazategyenlőség miatt nem sikerült polgármestert választani.

2019. Október 17. 10:29, csütörtök | Helyi

Baráti szívességből lopott

Egy naki mezőgazdasági telephelyről lopott gyógyszereket a cég egyik alkalmazottja. Vele szemben sikkasztás vétség elkövetése miatt folytatnak büntetőeljárást a dombóvári rendőrök.

2019. Október 16. 08:50, szerda | Helyi

Otthoniak és Dombóvárról Elszármazottak Facebook Csoport találkozóját tartották szombaton

5 éves a Dombóvárról Elszármazottak Facebook Csoport, s tagjai immáron harmadik alkalommal találkozhattak személyesen is Dombóváron.