Városlista
2020. október 27, kedd - Szabina

Hírek

2020. Szeptember 22. 13:34, kedd | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Autót lopott, lebukott, a rendőrök a kocsit is lefoglalták

 Autót lopott, lebukott, a rendőrök a kocsit is lefoglalták

A Dombóvári Rendőrkapitányságon folytatnak büntetőeljárást egy 42 éves helyi férfival szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Egy pécsi nő tett feljelentést 2020. augusztus 15-én ismeretlen tettes ellen, aki azt megelőzően ellopta autóját. A sértett elmondta a rendőröknek, hogy korábban vásárolt egy kocsit, melyet Dombóváron a művelődési ház mögötti parkolóban állított le. Az asszony időközben elköltözött Dombóvárról Pécsre, de mivel az autó nem volt megfelelő műszaki állapotban, ezért azt a volt lakóhelye melletti parkolóban hagyta. A nőt volt szomszédai értesítették arról, hogy a kocsija eltűnt.

Az eset kapcsán a Dombóvári Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást. A nyomozók 2020. szeptember 5-én – egy helyi áruház parkolójában – igazoltattak egy ági lakost, aki az akkor már körözött autóval közlekedett. A férfi elszámoltatása során elmondta a rendőröknek, hogy a kocsit nemrégiben vásárolta egy ismerősétől. Az egyenruhások a körözött járművet lefoglalták.

A nyomozás során beszerzett bizonyítékok alapján a lopással kapcsolatban a nyomozók látókörébe került egy 42 éves dombóvári lakos, akit a rendőrök elszámoltattak, majd gyanúsítottként hallgattak ki. A férfi nem tett vallomást, csak annyit mondott, hogy az autót élettársa vásárolta meg, melyet együtt toltak el a parkolóból.

Az eset további vizsgálatát a Dombóvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztályán folytatják.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 27. 09:28, kedd | Helyi

„Fuss az Óvodáért” jótékonysági futás a Százszorszép Óvodában

Október 21-én délután hatodik alkalommal szerveztek jótékonysági futást a Százszorszép Óvodában.

2020. Október 27. 08:45, kedd | Helyi

Sport XXI – Dél-Dunántúli Régió Mezei Futóverseny

Jajj úgy élvezem én a strandot…. Ha Balaton, akkor napsütés, fürdés, fagyi, lángos…. Most más apropóból utaztunk Zamárdiba. A SPORT XXI program mezei futóverseny Dél-Dunántúli fordulója került itt megrendezésre.

2020. Október 26. 15:02, hétfő | Helyi

Hatszoros világbajnok testépítő Gasparics Zoltán

Gasparics Zoltán az IBFF MR. & MISS. Univers-en ismét világbajnoki címet szerzett Classic Bodybuilding kategóriában.

2020. Október 26. 08:03, hétfő | Helyi

Szalay Zóra korosztályos magyar bajnok – a lánycsapat ezüstérmes

Kecskemét adott otthont a 112. Mezei futó Bajnokságnak 2020. október 24-én. Az év utolsó országos bajnokságán nagyszerűen szerepeltek a Dombóvári VASE hosszútávfutói.