Városlista
2019. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2019. Január 01. 11:57, kedd | Helyi
Forrás: Dombóvári Belvárosi Általános Iskola

1. helyezés „Az én szakmám, az én foglalkozásom” rajzpályázaton

1. helyezés „Az én szakmám, az én foglalkozásom” rajzpályázaton

A Tolna Megyei Kormányhivatal Jövőd záloga Pályaválasztási Kiállítások rendezvénysorozat alkalmából rajzpályázatot hirdetett Tolna megyei tanulók részére „Az én szakmám, az én foglalkozásom” címmel.

Célként megjelölték, hogy a fiatalok rajzaikban megmutassák a saját pályaválasztási elképzeléseiket, gondolkodjanak a jövő munkahelyeiről, bemutassák a képességeiket, ügyességüket.

Magyari Fanni, a Dombóvári Belvárosi Általános Iskola 5.b osztályos tanulója megnyerte a pályázatot. Felkészítője: Dörnyei Szilárdné.
Alkotását a Pályaválasztási Kiállításon mutatják majd be, a zsűri díszes oklevéllel és meglepetés ajándékkal jutalmazta a leányt.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 16. 08:00, vasárnap | Helyi

Az egészségnapon szűrésekkel, tanácsadással várták az érdeklődőket

Június 13-án a Szent Lukács Kórház Egészségfejlesztési Irodája egészségnapot tartott a térség fekvőbeteg- és járóbeteg-ellátását végző egészségügyi intézményben.

2019. Június 15. 07:00, szombat | Helyi

Lomtalanítás a szőlőhegyi présház-tulajdonosoknak

A szőlőhegy tisztaságának megóvása érdekében két 30 köbméteres hulladékgyűjtő konténert helyeztetett ki májusban a város önkormányzata a nyergesi buszfordulóhoz, valamint a Tűzlepke sor és a Vincellér-dűlő kereszteződéséhez.

2019. Június 14. 10:10, péntek | Helyi

Kelemen-Loboda Dorián ötödikként zárt terepakadály-futásban

únius 8-án Cseszneken rendezték meg hatodik alkalommal a PannonHajsza elnevezésű OCR-versenyt,

2019. Június 14. 09:14, péntek | Helyi

Helyreállítják a tönkrement utakat

A magunk mögött hagyott viszonylag enyhe tél sem kímélte a város önkormányzatának tulajdonában és kezelésében lévő közutakat. Az azokon keletkezett lyukak aszfalttal történő befoltozását egy helyi vállalkozó végzi.