Városlista
2022. augusztus 12, péntek - Klára

Hírek

2011. Október 26. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: STOP

160 milliót kap Lindsay Lohan a meztelen fotókért

160 milliót kap Lindsay Lohan a meztelen fotókért

750 ezer dollárt (csaknem 160 millió forintot) kap Lindsay Lohan azokért a fotókért, amelyeket a Playboynak készítenek róla.

A megállapodáson hónapokig dolgoztak a magazin és Lohan képviselői, a celeb ugyanis kereken egymilliót szeretett volna a teljesen pucér képekért.

Végül aztán a kisebb összeget is elfogadta, azt viszont nem tudni, hogy melyik számban fog szerepelni. Sem a botrányhősnő, sem pedig a nyuszis magazin sajtósa nem kívánta sem megerősíteni, sem cáfolni az értesüléseket, de a TMZ saját forrásra hivatkozva azt írja, hogy a fotózás már a héten elkezdődött - írja az Új Ász.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,