Városlista
2021. február 26, péntek - Edina

Hírek

2012. Január 23. 13:38, hétfő | Belföld
Forrás: mno.hu

2011 a Class FM éve – Bochkorékat kiütötték

2011 a Class FM éve – Bochkorékat kiütötték

Egész éves teljesítményét megkoronázva, decemberben hétköznap több mint 1,8 millió, átlagnap több mint 1,6 millió hallgatóval minden versenytársát az összes célcsoportban megelőzve, az első a Class FM és a Morning Show.

Az Ipsos–GfK hétfőn közzétett legfrissebb, decemberi adatai szerint a Class FM-et hétköznap több mint 600 ezer fővel hallgatták többen az év utolsó hónapjában, mint a Neót. Ezzel a rádió – egész éves teljesítményét megkoronázva – maga mögé utasította a Magyarországon fogható rádióállomásokat. Soha nem volt ekkora előnye a Class FM-nek a Neo FM-mel szemben. Elég csak a kereskedelmileg fontos 15-49-es Class FM-célcsoportot nézni, ahol csaknem 500 ezer fő a piacvezető csatorna előnye.

Tarolt a Morning Show is. A népszerű reggeli műsor a célként kitűzött kereskedelmi, 15-49 év közti célcsoportban, 12 hónapon keresztül végig vezetett. Ráadásul az éves összevetésben a teljes lakosság körében is maga mögé utasította versenytársát.

Sebestyén Balázs és csapata, a Morning Show soha nem látott mértékben győzte le a Bumerángot. Bochkor Gábor és Boros Lajos műsora még nem kapott ki ekkora különbséggel a hazai éterben. A teljes népesség körében a Morning Show 1 409 000 hallgatója mögött a Bumeráng csupán 837 ezer hallgatót tudott megszólítani decemberben.

2011-ben a leghallgatottabb kereskedelmi rádió a Class FM lett. Az eredmény – ami az Ipsos–GfK hivatalos közleményében is jól látszik – azt is jelenti, hogy a hallgatók döntése alapján a Neo és a Bumeráng csupán a második számú szereplő a piacon. A Class FM viszont 2012-ben is amerikai tanácsadó és kommunikációs bűvészmutatványok nélkül folytatja a megkezdett szakmai munkát. A rádió nem változtat hitvallásán, nem váltogatja havonta a célcsoportját, nem megy bele vagdalkozó üzengetésekbe.

A Class FM valamennyi munkatársa ezúton kíván az összes rádióhallgatónak és rádiós szakembernek sikeres és boldog új évet 2012-ben.

Címkék: Class FM, Ipsos-Gfk

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 26. 16:01, péntek | Belföld

Újabb nagy egészségipari beruházások indulnak - Videó

Több mint 5 milliárd forintból indulnak újabb egészségipari beruházások Magyarországon, amelyekhez a vállalkozások több mint 3,8 milliárd forintnyi támogatást kapnak

2021. Február 26. 15:00, péntek | Belföld

Újabb 500 ezer kínai vakcina érkezik márciusban

Újabb 500 ezer kínai vakcina érkezik Magyarországra márciusban - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter pénteken közösségi oldalán, miután telefonon tárgyalt Wang Wentao kínai kereskedelmi miniszterrel.

2021. Február 26. 13:06, péntek | Belföld

Az oltási regisztrációval visszaélő csalókra figyelmeztet a rendőrség

A koronavírus elleni oltási regisztrációval visszaélő csalókra figyelmeztetett a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu honlapon.

2021. Február 26. 11:00, péntek | Belföld

Újabb dizájnerdrogok kerültek tiltólistára

Újabb hat anyag került fel a dizájnerdrogok immár több mint 300 vegyületcsoportot, szert és szervariánst tartalmazó tiltólistájára - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a oldalán.