Városlista
2019. október 19, szombat - Nándor

Hírek

2019. Október 07. 13:15, hétfő | Helyi
Forrás: Wiedmer-Balipap Zsuzsa, fotó: Varga Szilvia

30 éves évfolyamtalálkozót tartottak Dombóváron, a Belvárosi Iskolában

30 éves évfolyamtalálkozót tartottak Dombóváron, a Belvárosi Iskolában

Különleges ünnepnek volt helyszíne a Belvárosi Iskola október 5-én, szombaton. Az 1989-ben végzett négy osztály egy időben tartotta találkozóit,

majd Szenyériné Szabolcska Julianna, az intézmény jelenlegi igazgatónője mutatta meg az épület mai termeit, melyekben egykor diákok voltak.

Később az egyik szervező, Wiedmer-Balipap Zsuzsa az aulában köszöntötte az egybegyűlteket, s felkérte a jelen lévő tanárokat, hogy meséljenek kicsit a hajdani és az azóta eltelt éveikről. Nagy örömükre - mások mellett - megtisztelte a rendezvényt az iskola akkori közkedvelt igazgatója; Csáky László is, aki elismerően köszönte meg e nap ötletét és elmondta, hogy nagyon szívesen utazott a régi diákokhoz, kollégákhoz egy tartalmas este eltöltésére.

A viszontlátás öröme és a közös nosztalgiázás svédasztalos vacsorával és retro bulival folytatódott a Pannónia étterem különtermében. A szervezők (Soha Zsuzsanna, Szeltner Zita, Varga Szilvia és Wiedmer-Balipap Zsuzsa) megegyeztek, hogy egy hasonló összejövetelt tíz év múlva is igyekeznek megszervezni, mert az évfolyam összetartása ezen az estén is nyilvánvaló és meghatóan lélekemelő volt.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 19. 08:00, szombat | Helyi

Átadták a díjakat

A nemrégiben megrendezett Biztonságban 7 próba vetélkedő nyerteseinek díjátadóját tartották meg a Dombóvári Rendőrkapitányságon.

2019. Október 18. 08:21, péntek | Helyi

A Boldog Iskola cím büszke nyertese a Belvárosi

Iskolánk a 2019/2020-as tanévben elnyerte a Jobb Veled a Világ Alapítvány által hirdetett pályázaton a „Boldog Iskola” címet.

2019. Október 17. 16:20, csütörtök | Helyi

Időközi polgármester-választás lesz Gyulajon

Időközi polgármester-választást tartanak a Tolna megyei Gyulajon, ahol október 13-án szavazategyenlőség miatt nem sikerült polgármestert választani.

2019. Október 17. 10:29, csütörtök | Helyi

Baráti szívességből lopott

Egy naki mezőgazdasági telephelyről lopott gyógyszereket a cég egyik alkalmazottja. Vele szemben sikkasztás vétség elkövetése miatt folytatnak büntetőeljárást a dombóvári rendőrök.