Városlista
2023. május 31, szerda - Angéla

Hírek

2011. Október 26. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

60 évesen megnősült Robin Williams

60 évesen megnősült Robin Williams

Robin Williams október 23.-án igen mondott kedvesének, akit két éve, röviddel azelőtt ismert meg, hogy egy komoly szívműtéten esett át.

Az Oscar-díjas színész Napa Valley egyik legfényűzőbb szállodájában vette el a múlt vasárnap Susan Schneider grafikus tervezőt. Ugyan Williams csak az esküvő után akarta bejelenteni, hogy megnősült, de 22 éves lánya, Zelda az egyik közösségi portálon mégiscsak elfecsegte, hogy vasárnap reggel hová készül. Ezt írta az üzenőfalára: "Kezdődjék az őrült lakodalom".

Bár Williams a második válása után megfogadta három gyerekének, hogy soha többé nem nősül meg, de úgy gondolta, Susannak csak ezzel tudja kimutatni, mit érez iránta. Igaz, színész nyilatkozatából azt tűnik ki, mintha nem venné komolyan a harmadik házasságát: "Ha már kiszivárgott, köszönjük a gratulációkat. Igazából én nem is akartam ezt az egészet - tréfált. - Egyszer csak ott álltam az öltönyömben, és ráébredtem, hogy már megint valakit feleségül veszek."

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 30. 11:29, kedd | Bulvár

Biciklivel az M1-esen, elektromos triciklivel az M4-en - Avagy a magyar autópályák csodái

Egészen bizarr összeállítást tett közzé az autópályák fenntartását végző cég közösségi oldalán.

2023. Május 27. 07:22, szombat | Bulvár

Beavatási szertartást szerveztek társuknak, aki belehalt

300 óra közmunkára és 400 euró (148 ezer forint) pénzbüntetésre ítélt 18 belga fiatalt, akiket bűnösnek talált elsőéves diáktársuk brutális és megalázó beavatási szertartartása során bekövetkezett halálában Belgiumban.

2023. Május 24. 07:15, szerda | Bulvár

Vasvillával támadta a Google Street View autóját egy férfi Magyarországon

Nem tetszett neki, hogy őt és a környéket fotózza, leverte a kocsiról a kamerát.