Városlista
2023. november 30, csütörtök - András, Andor

Hírek

2011. Október 26. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

60 évesen megnősült Robin Williams

60 évesen megnősült Robin Williams

Robin Williams október 23.-án igen mondott kedvesének, akit két éve, röviddel azelőtt ismert meg, hogy egy komoly szívműtéten esett át.

Az Oscar-díjas színész Napa Valley egyik legfényűzőbb szállodájában vette el a múlt vasárnap Susan Schneider grafikus tervezőt. Ugyan Williams csak az esküvő után akarta bejelenteni, hogy megnősült, de 22 éves lánya, Zelda az egyik közösségi portálon mégiscsak elfecsegte, hogy vasárnap reggel hová készül. Ezt írta az üzenőfalára: "Kezdődjék az őrült lakodalom".

Bár Williams a második válása után megfogadta három gyerekének, hogy soha többé nem nősül meg, de úgy gondolta, Susannak csak ezzel tudja kimutatni, mit érez iránta. Igaz, színész nyilatkozatából azt tűnik ki, mintha nem venné komolyan a harmadik házasságát: "Ha már kiszivárgott, köszönjük a gratulációkat. Igazából én nem is akartam ezt az egészet - tréfált. - Egyszer csak ott álltam az öltönyömben, és ráébredtem, hogy már megint valakit feleségül veszek."

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 28. 13:40, kedd | Bulvár

Koronavírus - 3 éves késéssel kapták meg a maszkokat egy romániai város iskolájában

A romániai Galac (Galati) városában hároméves késéssel, az utóbbi hetekben kapták meg az iskolák a koronavírus-járvány elleni védekezéshez beszerzett maszkokat és más védőfelszereléseket

2023. November 27. 14:21, hétfő | Bulvár

Felállították az ország karácsonyfáját az Országház előtt

Az ország karácsonyfáját állítják fel daruval tűzoltók az Országház előtt 2023. november 27-én.

2023. November 27. 06:00, hétfő | Bulvár

Kivágták az ország karácsonyfáját

2023. November 26. 07:40, vasárnap | Bulvár

Megkéselték börtönében a George Floyd-gyilkosság miatt elítélt volt rendőrt

Az amerikai hatóságok szombaton megerősítették, hogy Derek Chauvin, a George Floyd halála miatt elítélt volt rendőrtiszt késelés miatt súlyosan megsérült arizonai börtönében.