Városlista
2023. május 31, szerda - Angéla

Hírek

2011. Szeptember 29. 14:33, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

700 ezer forintot gyűjtöttek az összeégett kisfiú családjának

700 ezer forintot gyűjtöttek az összeégett kisfiú családjának

Csaknem 700 ezer forint gyűlt már össze a Pécsi Szemem Fénye Alapítvány jóvoltából annak a csibráki családnak, melynek 10 éves kisfia három hete gyújtotta fel magát, miután egy nagyobb fiú megverte az iskolában.

Attila testfelületének több mint a fele megégett, azóta négy műtétet hajtottak végre rajta, de még mindig nincs túl az életveszélyen. A család egy félig összedőlt házban él a Tolna megyei faluban, az adakozásnak köszönhetően remény van arra, hogy új épületbe költözhetnek. A telet is át tudják vészelni, a dombóvári önkormányzat ugyanis egy bérlakást ajánlott fel nekik addig, amíg el nem készül új otthonuk. (pr)

hírTV

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 24. 09:49, szerda | Kék hírek

Két millió forintért rendelt Elf Bart a NAV

A NAV Győr-Moson-Sopron vármegyei adóellenőrei az egyik népszerű közösségi oldalon látták egy árus hirdetését, akinél nagy tételben lehetett Elf Bart vásárolni.

2023. Május 22. 10:50, hétfő | Kék hírek

Komplett fegyverarzenált találtak egy albán férfinál Röszkén

17 gépkarabélyt, kettő géppisztolyt, kettő pisztolyt, valamint tölténytárakat és lőszereket találtak egy albán férfinál a röszkei határátkelőhelyen - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Május 18. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Jogerősen húsz év fegyházra ítélték a VV Fanni-ügy vádlottját

Jogerősen húsz év fegyházbüntetésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla a VV Fanniként ismertté vált Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt B. Lászlót szerdán.

2023. Május 18. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Roadpol: sok teherautó-sofőr nem használja a biztonsági övet