Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2012. Február 29. 07:25, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Hot

A Barátok közt szépsége is megvívta a saját harcát

A Barátok közt szépsége is megvívta a saját harcát

Balogh Edina, a Barátok közt csinos sztárja nem várt sokáig, egy hónap után összeköltözött párjával, Som Krisztián zeneszerzővel.

- Nehogy azt gondolja bárki is, hogy nekünk nem kellett összecsiszolódnunk! Azért is próbálunk sok időt együtt tölteni, és mindent együtt csinálni, hogy gyorsabban megismerjük egymást. Van, amiben nem értünk egyet, de attól még tudunk konfliktusmentesen együtt élni. Nagyon kell szeretni a másikat, hogy elviseld, hogy elviselje a bogarainkat. Mi is megvívtuk a kis harcainkat, és ez így van rendjén. De veszekedés után édes a békülés - mondta a hot! magazinnak a sorozatsztár.

- Sokat kaptunk ettől a kapcsolattól, jó hatással vagyunk egymásra, nem hátráltatjuk a másikat, és ez fontos. A szerelem már nem olyan, mint egy éve - hanem sokkal jobb! Azt mondják, idővel enyhül, de nálunk jobban lángol, mint valaha. Nekünk sosem elég a másikból! - áradozott kapcsolatáról Balogh Edina.

Hot / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:08, szombat | Bulvár

Tökmag sorbet lett az év fagylaltja

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.

2024. Május 24. 13:18, péntek | Bulvár

Elpusztult a világ leghíresebb mémkutyája, Kaboszu

Tizennyolc éves korában elpusztult Kaboszu, az a siba inu fajtájú kutya, aki a népszerű doge-mémet és a hasonló nevű kriptovalutát is inspirálta - jelentette a Sky News hírportál pénteken.

2024. Május 23. 15:24, csütörtök | Bulvár

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly, ami az elmúlt három év alatt 21,5 százalékos növekedés - közölte az Allianz biztosító legfrissebb globális jelentése az MTI-vel csütörtökön.

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.