Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Március 05. 14:21, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP / One Média

A botox pokolian fáj

A botox pokolian fáj

Joan Collins (78) elismerte, hogy használja a sztárok csodaszerét, a botoxot.

A Dinasztia című világsikerű sorozat sztárja a Glamour magazinnak árulta el, hogy igénybe vette már a fiatalító arckezelést. "Egyszer kipróbáltam a homlokomon. Jesszus, pokolian fájdalmas!"

Collins többé nem akar befektetni a fájdalmas kozmetikai kezelésbe, főleg azután nem, hogy mennyi rémtörténetet hallott a botoxról. "Több barátom esett át botox kezelésen, és csomók maradtak az arcukon. És a száj... nem is kezdem el elmesélni, olyan szörnyű."

A színésznő tagadja a pletykákat, hogy plasztikai műtétek sorozatán esett át. "Az igazság az, hogy mindig nagyon vigyáztam a bőrömre, és mindig sminkeltem magam. Ennyi az egész."

One Média / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára