Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2020. Április 27. 11:13, hétfő | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A dombóvári Cser Attila az egyik kitüntetettje az Év Tolna Megyei Rendőre elismerésnek

A dombóvári Cser Attila az egyik kitüntetettje az Év Tolna Megyei Rendőre elismerésnek

Cser Attila rendőr főtörzszászlós és Noé Attila rendőr törzszászlós érdemelte ki az Év Tolna Megyei Rendőre megtisztelő címet.

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Megyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen fegyelmezetten látják el.

A Tolna Megyei Év Rendőre kitüntető címet az idei évben ketten, Cser Attila rendőr főtörzszászlós, a Dombóvári Rendőrkapitányság baleseti helyszínelője és Noé Attila rendőr törzszászlós, a Bonyhádi Rendőrkapitányság balesetvizsgálója érdemelte ki.

Cser Attila rendőr főtörzszászlós 28 éve szolgál a rendőrség állományában. Szolgálati ideje jelentős részét a közlekedésrendészeti szakterületen töltötte. 2006 óta helyszínelő és balesetvizsgálóként dolgozik. Munkájával kiemelkedő színvonalon járul hozzá a Közlekedésrendészeti Alosztály előtt álló feladatok követelményszintű végrehajtásához. Szakmai tudása és elméleti felkészültsége átlag feletti, rendőri intézkedése során udvarias, határozott, tevékenységét a szakmai intelligencia jellemzi. Feladatellátása példamutató és kiváló minőségű. Kollégáival és munkatársaival kapcsolatát a szakmai és emberi tisztelet, a megbecsülés, a korrekt együttműködési készség, a bajtársiasság és az önzetlen segítségnyújtás jellemzi. Rendszeresen bővíti szakmai ismereteit és általános műveltségét. A szakterületét érintő jogszabályokat kiemelkedően ismeri, a változásokat nyomon követi. Személyisége és szakmai munkája példaként állítható az állomány elé.

Noé Attila rendőr törzszászlós közel 21 éve szerelt fel a rendőrség hivatásos állományába, kezdetben a Tamási Rendőrkapitányságon, majd 2005 óta a Bonyhádi Rendőrkapitányságon teljesít szolgálatot. A Közlekedésrendészeti Alosztályon balesethelyszínelőként 2007-ben kezdett dolgozni, azonban több mint 10 éve balesetvizsgálói feladatokat lát el. Noé Attila egyedül végzi a közlekedési bűncselekmények vizsgálatát, ezen felül a közigazgatási hatósági ügyek feldolgozása is munkaköre részét képezi. Munkája minőségére rendkívül igényes, ezért azt a mindenre kiterjedő pontosság és rendszer jellemzi. A közlekedési ügyekben folytatott eljárásai szakszerűek, jogszerűek, alaposak. Szabadidejében megszállott futó, számtalan maratoni és félmaratoni távval a háta mögött. Évek óta dobogós eredményeket érnek el a BM futóválogatottal különböző versenyeken. Személyisége és szakmai munkája példaként állítható az állomány elé. A szakterületén szerzett tapasztalatait, tudását mentorként adja át a fiatalabb rendőri állomány részére. Munkatársai szakmai kérdésekben akár munkaidőn kívül is bizalommal fordulnak hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 24. 22:42, péntek | Helyi

Izgalmas programok, rendhagyó órák

A KULTUP program először jutott el Dombóvárra. A Déryné program keretében 7 csoport vett részt a TMSZC Apáczai Csere János Technikum és Kollégiumban a színházi, kulturális és zenés előadásokon.

2024. Május 24. 10:30, péntek | Helyi

A Fekete család barátai látogattak Dombóvárra és Göllébe

Fekete Magdolna irodalmi hagyatéki gondnok és Tóth Árpád, ifj. Fekete István író barátja látogattak el Dombóvárra Bodó Imre múzeumalapítóhoz és feleségéhez, Líviához.

2024. Május 23. 11:12, csütörtök | Helyi

Gelei József egykori válogatott kapus járt a Fekete István Múzeumban

Berki Zsolt ötletgazda szervezésében immár második alkalommal került megrendezésre az Esterházy Miklós Technikum és Szakképző Iskola műfüves pályáján a Buzánszky Jenő középiskolai Futball Torna.