Városlista
2019. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2018. Szeptember 13. 11:28, csütörtök | Helyi
Forrás: Dombó Média

A Dombóvári Városházán szerveztek véradást

A Dombóvári Városházán szerveztek véradást

A helyi Véradó Állomás a Vöröskereszttel közösen szervezett véradást szeptember 10-én a Városházán.

A Dombóvári Közös Önkormányzati Hivatal tizenkét munkatársa volt olyan bátor, hogy beült a speciális székbe, ahonnan a néhány percig tartó vérlevételt követően azzal a jóleső érzéssel állt fel, hogy tett ő is valamit beteg embertársai gyógyulásáért, egy élet megmentéséért.
Közülük négyen először, néhányan pedig több éves kihagyást követően vállalkoztak a véradásra. Dr. Szabó Judit, a Dombóvári Véradó Állomás osztályvezető főorvosa elmondta, hogy az egészségügyben óriási szükség van a különböző vérkészítményekre, ám egyre csökken a véradók száma.

A Szent Lukács Kórház első emeleti Véradó Állomásán keddenként, valamint csütörtökönként 8 és 15 óra között várják a jelentkezőket.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 16. 08:00, vasárnap | Helyi

Az egészségnapon szűrésekkel, tanácsadással várták az érdeklődőket

Június 13-án a Szent Lukács Kórház Egészségfejlesztési Irodája egészségnapot tartott a térség fekvőbeteg- és járóbeteg-ellátását végző egészségügyi intézményben.

2019. Június 15. 07:00, szombat | Helyi

Lomtalanítás a szőlőhegyi présház-tulajdonosoknak

A szőlőhegy tisztaságának megóvása érdekében két 30 köbméteres hulladékgyűjtő konténert helyeztetett ki májusban a város önkormányzata a nyergesi buszfordulóhoz, valamint a Tűzlepke sor és a Vincellér-dűlő kereszteződéséhez.

2019. Június 14. 10:10, péntek | Helyi

Kelemen-Loboda Dorián ötödikként zárt terepakadály-futásban

únius 8-án Cseszneken rendezték meg hatodik alkalommal a PannonHajsza elnevezésű OCR-versenyt,

2019. Június 14. 09:14, péntek | Helyi

Helyreállítják a tönkrement utakat

A magunk mögött hagyott viszonylag enyhe tél sem kímélte a város önkormányzatának tulajdonában és kezelésében lévő közutakat. Az azokon keletkezett lyukak aszfalttal történő befoltozását egy helyi vállalkozó végzi.