Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Június 08. 07:23, péntek | Belföld
Forrás: mti

A Döröskei tóba fulladt az Őrségi Nemzeti Park egyik munkatársa

A Döröskei tóba fulladt az Őrségi Nemzeti Park egyik munkatársa

A Döröskei tóba fulladt még szerdán az Őrségi Nemzeti Park egyik munkatársa, akinek holttestét hosszas kutatás után csak csütörtök este találták meg a búvárok - írta meg a vaol.hu.

Az esetről eddig sem a rendőrség, sem a katasztrófavédelem nem adott hivatalosan tájékoztatást, de sajtóértesülések szerint a férfi szerdán délután ment be a tóba, már csaknem átúszott a túlpartra amikor kollégái látták elmerülni.

A férfit előbb munkatársai és a tűzoltók keresték, majd a rendőrség is segített a kutatásban, végül pedig búvárokat hívtak segítségül. Holttestét csütörtök este találták meg.

Döröskén korábban strand is működött, de jelenleg le van zárva, mert a működéséhez nincsenek meg a szükséges engedélyek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.