Városlista
2022. május 23, hétfő - Dezső

Hírek

2014. Augusztus 18. 15:42, hétfő | PR
Forrás: www.flaga.hu, www.mpe-pbgaz.hu

A füstmentes kerti sütögetéshez, grillezéshez válassza a PB gázt

A füstmentes kerti sütögetéshez, grillezéshez válassza a PB gázt

Tudta, hogy PB-gázzal szinte valamennyi energiaforrás kiváltható és szinte korlátlan felhasználási lehetősége van?

Környezetbarát, hatékony, helytakarékos és sokoldalú felhasználási lehetőséggel rendelkezik – ez a FLAGA palackos PB-gáz.
A palackok mobilitásának köszönhetően bárhol és bármikor kéznél lehet.
Az eszközök és palackok széles termékpalettájának köszönhetően a PB-gáz kielégíti a különféle energiaforrások valamennyi egyedi igényét.
A PB-gáz az alábbi területeken használható: főzés, sütögetés, grillezés, kempingezés, lakókocsizás, kézművesség, teraszfűtők, különböző helyiségek fűtése, szárítása, hűtése (házak, téli kertek, teraszok, hétvégi házak, piaci standok és utcai fesztivál, parti sátrak, üvegházak
stb.)

Forrás: flaga.hu

Palackos PB-gáz fűtőértéke

A palackos PB-gáz az élet több területén tűnik fel, mint hordozható energiaforrás. Egy 11,5 kg töltetsúlyú háztartási palackban lévő PB-gáz fűtőértéke egyenértékű 14,5 liter olaj, 150 kWh villamos energia, vagy 50 kg fa fűtőértékével. A palack fél kézzel felemelhető, könnyen szállítható, tiszta és számos berendezéshez csatlakoztatható.
Többféle palack van forgalomban Magyarországon, melyek alumíniumból, acélból és műanyagból (kompozit palackok) készülnek. Leggyakrabban az alumíniumötvözetből készült 11,5 kg, 23 kg töltősúlyú háztartási és a 11 vagy 12 kg töltősúlyú targonca palackok.
A fogyasztók biztonsága érdekében a töltött palackok szelepeit csak roncsolással eltávolítható (műanyag fólia, pántos vakanya, stb.) elemmel zárják le. Az ép lezáró elem azt jelenti, hogy a palack töltetének megfelelő súlyáért, a benne lévő gáz szabványnak megfelelő minőségéért és a palack biztonságos felhasználásáért a lezáró elemen szereplő PB-gázszolgáltató felelősséget vállal. A palackok töltetsúlyának maximális mértéke a fólián szereplő mennyiség, minimális mértéke a töltetsúly –3%.

Forrás: www.mpe-pbgaz.hu

D-Gép, Bugyi Norbert
egyéni vállalkozó
Dombóvár, Szigligeti u. 2.
Tel.: 06-20/9275-689.
www.d-gep.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 03. 12:38, kedd | PR

Kórházat újít a Jánosik Kft.

Gyermekegészségügyi Központ (GYEK) felújítását végezheti Miskolcon, csaknem 2 milliárd forintnyi értékben a Jánosik és Társai Kft.

2022. Április 28. 15:17, csütörtök | PR

Légkompresszorok alkalmazása hobbi célokra

Habár a légkompresszorok kínálata mára abszolút kétpólusúvá vált, jól elkülöníthető, hogy az egyes típusok mely területeken alkalmazhatók hatékonyan.

2022. Április 28. 15:08, csütörtök | PR

Betonlehúzó: a sima betonfelületek specialistája

Egy masszív építmény a stabil alappal kezdődik. A stabil alap pedig sok esetben egy kellően tömör, egyenletes és sima betonfelület.

2022. Április 27. 15:19, szerda | PR

K&H: ha pénz áll a házhoz, mit tehetnek a fiatalok?

Tavasszal és nyáron meglódulhatnak a fiatalok bevételei, a húsvéti locsolkodás, a közelgő ballagás és az esetleges nyári munka miatt.