Városlista
2020. július 12, vasárnap - Izabella

Hírek

2014. Augusztus 18. 15:42, hétfő | PR
Forrás: www.flaga.hu, www.mpe-pbgaz.hu

A füstmentes kerti sütögetéshez, grillezéshez válassza a PB gázt

A füstmentes kerti sütögetéshez, grillezéshez válassza a PB gázt

Tudta, hogy PB-gázzal szinte valamennyi energiaforrás kiváltható és szinte korlátlan felhasználási lehetősége van?

Környezetbarát, hatékony, helytakarékos és sokoldalú felhasználási lehetőséggel rendelkezik – ez a FLAGA palackos PB-gáz.
A palackok mobilitásának köszönhetően bárhol és bármikor kéznél lehet.
Az eszközök és palackok széles termékpalettájának köszönhetően a PB-gáz kielégíti a különféle energiaforrások valamennyi egyedi igényét.
A PB-gáz az alábbi területeken használható: főzés, sütögetés, grillezés, kempingezés, lakókocsizás, kézművesség, teraszfűtők, különböző helyiségek fűtése, szárítása, hűtése (házak, téli kertek, teraszok, hétvégi házak, piaci standok és utcai fesztivál, parti sátrak, üvegházak
stb.)

Forrás: flaga.hu

Palackos PB-gáz fűtőértéke

A palackos PB-gáz az élet több területén tűnik fel, mint hordozható energiaforrás. Egy 11,5 kg töltetsúlyú háztartási palackban lévő PB-gáz fűtőértéke egyenértékű 14,5 liter olaj, 150 kWh villamos energia, vagy 50 kg fa fűtőértékével. A palack fél kézzel felemelhető, könnyen szállítható, tiszta és számos berendezéshez csatlakoztatható.
Többféle palack van forgalomban Magyarországon, melyek alumíniumból, acélból és műanyagból (kompozit palackok) készülnek. Leggyakrabban az alumíniumötvözetből készült 11,5 kg, 23 kg töltősúlyú háztartási és a 11 vagy 12 kg töltősúlyú targonca palackok.
A fogyasztók biztonsága érdekében a töltött palackok szelepeit csak roncsolással eltávolítható (műanyag fólia, pántos vakanya, stb.) elemmel zárják le. Az ép lezáró elem azt jelenti, hogy a palack töltetének megfelelő súlyáért, a benne lévő gáz szabványnak megfelelő minőségéért és a palack biztonságos felhasználásáért a lezáró elemen szereplő PB-gázszolgáltató felelősséget vállal. A palackok töltetsúlyának maximális mértéke a fólián szereplő mennyiség, minimális mértéke a töltetsúly –3%.

Forrás: www.mpe-pbgaz.hu

D-Gép, Bugyi Norbert
egyéni vállalkozó
Dombóvár, Szigligeti u. 2.
Tel.: 06-20/9275-689.
www.d-gep.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 18. 14:31, csütörtök | PR

Nem engednek a minőségből

Évről évre, a legszigorúbb átvilágítást végzik el a Jánosik és Társai Kft.-nél. Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva tartottak auditot a külső auditorok.

2020. Május 18. 09:36, hétfő | PR

Templomot épített a Jánosik Kft.

Görögkatolikus templomot épített Mezőkövesden a Jánosik és Társai Kft. A zöldmezős beruházást, az alapoktól kezdve kulcsrakész állapotig a cég végezte.

2020. Április 14. 10:00, kedd | PR

Miként hat a hordós érlelés a whisky minőségére?

Sokan talán nem is gondolnának arra, hogy a megfelelő érlelésnek milyen komoly szerepe van a whisky minőségében.

2020. Július 12. 19:38, vasárnap | Belföld

Elhunyt Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgó

Hetvenhat esztendős korában elhunyt Szűcs Lajos, az 1968-as, mexikóvárosi olimpián aranyérmes labdarúgócsapat tagja.