Városlista
2021. december 3, péntek - Ferenc

Hírek

2014. Augusztus 18. 15:42, hétfő | PR
Forrás: www.flaga.hu, www.mpe-pbgaz.hu

A füstmentes kerti sütögetéshez, grillezéshez válassza a PB gázt

A füstmentes kerti sütögetéshez, grillezéshez válassza a PB gázt

Tudta, hogy PB-gázzal szinte valamennyi energiaforrás kiváltható és szinte korlátlan felhasználási lehetősége van?

Környezetbarát, hatékony, helytakarékos és sokoldalú felhasználási lehetőséggel rendelkezik – ez a FLAGA palackos PB-gáz.
A palackok mobilitásának köszönhetően bárhol és bármikor kéznél lehet.
Az eszközök és palackok széles termékpalettájának köszönhetően a PB-gáz kielégíti a különféle energiaforrások valamennyi egyedi igényét.
A PB-gáz az alábbi területeken használható: főzés, sütögetés, grillezés, kempingezés, lakókocsizás, kézművesség, teraszfűtők, különböző helyiségek fűtése, szárítása, hűtése (házak, téli kertek, teraszok, hétvégi házak, piaci standok és utcai fesztivál, parti sátrak, üvegházak
stb.)

Forrás: flaga.hu

Palackos PB-gáz fűtőértéke

A palackos PB-gáz az élet több területén tűnik fel, mint hordozható energiaforrás. Egy 11,5 kg töltetsúlyú háztartási palackban lévő PB-gáz fűtőértéke egyenértékű 14,5 liter olaj, 150 kWh villamos energia, vagy 50 kg fa fűtőértékével. A palack fél kézzel felemelhető, könnyen szállítható, tiszta és számos berendezéshez csatlakoztatható.
Többféle palack van forgalomban Magyarországon, melyek alumíniumból, acélból és műanyagból (kompozit palackok) készülnek. Leggyakrabban az alumíniumötvözetből készült 11,5 kg, 23 kg töltősúlyú háztartási és a 11 vagy 12 kg töltősúlyú targonca palackok.
A fogyasztók biztonsága érdekében a töltött palackok szelepeit csak roncsolással eltávolítható (műanyag fólia, pántos vakanya, stb.) elemmel zárják le. Az ép lezáró elem azt jelenti, hogy a palack töltetének megfelelő súlyáért, a benne lévő gáz szabványnak megfelelő minőségéért és a palack biztonságos felhasználásáért a lezáró elemen szereplő PB-gázszolgáltató felelősséget vállal. A palackok töltetsúlyának maximális mértéke a fólián szereplő mennyiség, minimális mértéke a töltetsúly –3%.

Forrás: www.mpe-pbgaz.hu

D-Gép, Bugyi Norbert
egyéni vállalkozó
Dombóvár, Szigligeti u. 2.
Tel.: 06-20/9275-689.
www.d-gep.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 30. 17:07, kedd | PR

Költséghatékonyabbak és energiatakarékosabbak az elektromos buszok, mint a dízelek

Nemzetközi tesztprogram vizsgáztatja a magyar fejlesztésű elektromos Ikarus buszt.

2021. November 29. 17:00, hétfő | PR

Műemléki Piarista Kollégiumot újít fel a Jánosik Kft.

Folytatódik a sátoraljaújhelyi piarista kollégium felújítása. A sikeres első ütemi rekonstrukció után, most a belső terek korszerűsítésén a sor.

2021. November 12. 15:53, péntek | PR

Kihirdették az Év Homlokzata 2021 pályázat nyerteseit

November 11-én immáron tizedik alkalommal, a szakma jeles képviselőinek meghívása mellett hirdették ki az Év Homlokzata 2021 pályázat győzteseit.

2021. November 12. 12:05, péntek | PR

K&H: 58 évesen már nyugdíjba szeretnének menni a magyarok de csak 10 évvel később fognak

Változás történt a magyarok megtakarítási céljait felsoroló toplistán - derül ki a K&H biztos jövő indexéhez készített reprezentatív felmérésből.