Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Március 03. 15:11, hétfő | Helyi
Forrás: Erdősné Fedeles Zita

A herceg nyitotta meg a Belvárosiban a farsangi mulatságot

A herceg nyitotta meg a Belvárosiban a farsangi mulatságot

2014. február 21-én az udvarhölgyeknek és párjaiknak, azaz a díszes kíséretnek „Kaposvár után Dombóvár lett célja, Hol szállásává lett a herceg kastélya.”

A fényűző palotává varázsolt aulában a hercegi pár bevonulása után ünnepélyes tartású, 19. századi nemesi táncot, palotást adtak elő a 8.a osztályosok.
Maszkát öltött e jeles napra apraja és nagyja, a csoportok izgatottan várták, hogy színre léphessenek vidám produkcióikkal.
A zenére összeállított koreográfiák népszerűek voltak ezen az esten: táncpárbaj; börtön rock; Diótörő balett; feketék fehéren, fehérek feketén. A vámpírok bálján a félelem uralko-dott. Ki-ki tánccal és vodkával űzte el a telet a népszerű szovjet katonadallal, a Katyusával. Fergeteges hangulatot hoztak a díszterembe a kánkántáncosok, magasra dobált lábuk bepillantást engedett a lányok és fiúk szoknyája alá. Az X-Faktorban csillagok születtek és hullottak a szigorú zsűri ítélete szerint. A kalandos, humoros szafari sem maradhatott ki az est programjából.
A 8.b és a 8.c táncosai keringővel nyitották meg a bált. Majd kitárult a palota éttermének ajtaja, kezdődött az eszem-iszom, önfeledt mulatozás.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.