Városlista
2021. október 27, szerda - Szabina

Hírek

2014. Július 16. 16:32, szerda | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A mezőgazdasági betakarítási munkák tűzvédelme - konferencia Dombóváron

A mezőgazdasági betakarítási munkák tűzvédelme - konferencia Dombóváron

A Dombóvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség „A mezőgazdasági betakarítási munkák tűzvédelme” címmel szakmai tájékoztatót tartott július 16-án a kirendeltség tantermében.

A konferenciát Szabó Jenő tű. alezredes kirendeltség-vezető nyitotta meg. Ezt követően Papp Zoltán tű. alezredes hatósági osztályvezető ismertette a betakarítási munkákra vonatkozó tűzvédelmi előírásokat. Martinka István tű. alezredes tűzoltósági felügyelő előadásában kitért a szabadtérben keletkezett tüzek megelőzési feladataira, majd gyakorlati példákon keresztül ismertette az elmúlt időszak tűzvizsgálatainak tapasztalatait. Az előadássorozat végén Kurcz Gábor tű. főhadnagy iparbiztonsági felügyelő felhívta a figyelmet a mezőgazdasággal kapcsolatos veszélyes áruk szállításának szabályaira. Végezetül egy mezőgazdasági gépeket berendezéseket forgalmazó cég telephelyén technikai bemutatóra került sor.

Címkék: tűzmegelőzés

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 26. 14:47, kedd | Helyi

Abszolút Világbajnoki győzelem!

C.I.B.B. szövetség által Olaszország - Bergamoban megrendezett testépítő világbajnokságon Gasparics Zoltán világbajnoki címet szerzett Classic Bodybuilding kategóriában.

2021. Október 26. 11:17, kedd | Helyi

Szent Vendelre emlékeztek Göllében

Több mint 250 éves hagyományt követve gyűltek össze a göllei, kisgyaláni, fonói, kaposvári és dombóvári hívek és elszármazottak a temetőben található Szent Vendel kápolnánál.

2021. Október 26. 08:30, kedd | Helyi

Harmadik alkalommal nyert a Nemzeti Vágtán Tieger Endre

Pintér Szilárd polgármester oklevelet adott át a győzteseknek elismerése jeléül.

2021. Október 25. 10:19, hétfő | Helyi

Elhalasztják az új menetrend bevezetését

A menetrenddel kapcsolatos észrevételeiket a varosuz.titkarsag@dombovar.hu e-mail címen és a 74/564-587-es telefonszámon is jelezhetik.