Városlista
2019. szeptember 18, szerda - Diána

Hírek

2019. Február 21. 14:58, csütörtök | PR
Forrás: Arrabonamédia

A napelemről működő kültéri LED lámpák

A napelemről működő kültéri LED lámpák

A világítástechnika területén megannyi opció közül választhatunk. A lehetőségek magas száma miatt azonban könnyű elveszni bennük.

Lámpa keresésünk előbb vagy utóbb az energiatakarékosság és a környezetvédelem figyelembevételével elvezet minket a csúcskategóriás kültéri napelemes lámpákhoz. Ezek az úgynevezett solar lámpák. Ahogy a nevük is mutatja, ezek a lámpák napelemes rendszerrel felszereltek, napelemről üzemelnek.

Megfizethetőség, nulla üzemeltetési költség

Az ilyen típusú világítás megoldások esetén mindig csak egyszer kell fizetnünk, a vásárláskor. Mivel az egy lámpa üzemeltetéséhez szükséges napelem kisméretű, így a solar lámpák a bárki által elérhető termékek csoportjába kerültek.

A lámpa LED világítása miatt egyébként is nagyon alacsony fogyasztású lenne. További előny, hogy a LED is a napelem felhasználásával működik, így a lámpa üzemeltetési költsége valóban a nullával lesz egyenlő. A LED-ek élettartama nagyon hosszú, a napelemes lámpába való befektetésünk így hamar meg is fog térülni.

Stílusos lámpák, összetett működési rendszer

A napelemes lámpák széles választéka elérhető már online is. Megtalálhatóak szinte minden stílusban, kezdve az apróbb földbe szúrható vagy helyezhető daraboktól. Ezek nagyon olcsó darabok. A lámpák ára egy kiló kenyér vagy egy tej árával vetekszik. Ezek tökéletesek dekorfénynek vagy irányfénynek egyaránt. A hagyományos falra szerelhető, látható reflektor jellegű kivitelek mellett vannak rejtettebb stílusúak is. Ezeket használhatjuk eresz alatt vagy kerítés mentén is. Az abszolút stílusos megjelenést kedvelők pedig az állólámpák közül választhatnak.

A lámpák egy összetett érzékelő rendszerrel rendelkeznek. Az alkonyérzékelősök a sötétség időtartama alatt biztosítják a megvilágítást. A mozgásérzékelősök akkor lépnek működésbe, ha látókörükben mozgást észlelnek. Vannak olyan napelemes lámpák, melyek ötvözik a két rendszert. Ezek a napközbeni mozgásra nem kapcsolnak fel. Kültéri lámpáknak lettek tervezve, így a szükséges vízvédelemmel is felszereltek, ezzel a balesetveszélyt is kizártuk.

A kültéri állólámpák közül az egyik legmutatósabb darab a Dusk Philips állólámpa. Nagyon impozáns, mégis egyszerű megjelenése minden lakberendezési stílushoz passzol. A lámpa alkonykapcsolóval felszerelt, ezzel biztosítva a tökéletes megoldást a teraszokhoz. Megjelenésével a terasz összképét fokozza, működésével pedig fényt varázsol az esti órák sötétségébe.

Az Alkonylámpa webáruházában a napelemes megoldások mellett a világítástechnika teljes tárháza megtalálható. Ez az a webáruház, ahol a piacvezető világítástechnikai gyártók különböző modelljeit megvásárolhatod. Széles kínálatuk minden darabja a megfizethetőség mellett a minőséggel párosul. Nézz szét náluk, ha pedig elvesznél a termékek között a bőség zavarában, vedd fel velük a kapcsolatot!

Címkék: lámpa, LED, napelemes

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 18. 09:00, szerda | PR

A testápolás alapszabályai

A testápolás mindennapi életünk velejárója. A hölgyek talán többet, a férfiak jellemzően kevesebb időt töltenek el ezzel.

2019. Szeptember 17. 09:00, kedd | PR

Milyen alapdarabokat szerezzünk be mindenképp?

Minden igazi nő szekrényében lapul néhány alap ruhadarab, amiket bármikor könnyen kombinálhatunk egymással. Ezekkel biztos a siker, akármi történjen, nem lőhetünk mellé. Lássuk is, hogy melyek ezek.

2019. Szeptember 16. 13:10, hétfő | PR

Óvja meg matracát gumilepedővel!

Vizelettartási problémákat rengeteg betegség és állapot okozhat. A gyerekekkel is gyakran megesik egy-egy éjszakai baleset, ami különösen a pelenka elhagyásának időszakában fordul elő.

2019. Augusztus 26. 08:49, hétfő | PR

Egy nagyon nagy kedvenc: az Acana száraztáp

Az állatrajongók nagyon nagy kedvence az Acana, melynek szárazeledeleire az igényesség és odafigyelés jellemző.