Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. Szeptember 29. 14:44, péntek | Bulvár
Forrás: mti

A Playboy első címlaplánya, Marilyn Monroe mellé temetik Hugh Hefnert

A Playboy első címlaplánya, Marilyn Monroe mellé temetik Hugh Hefnert

A Playboy első címlaplánya, Marilyn Monroe mellett vásárolt magának sírhelyet Hugh Hefner, a magazin szerdán, 91 évesen meghalt alapítója - írta a BBC hírportálja.

A hedonista lapalapító még 1992-ben vásárolta meg a Monroe melletti sírhelyet 75 ezer dollárért (19,7 millió forint).

Az 1962-ben elhunyt legendás hollywoodi színésznő és szexszimbólum annak idején 50 dollárt kapott a magazintól a meztelen fotózásért, nem volt se munkája, se pénze. A magazinban megjelent fotók miatt kellemetlenül érezte magát, félt, hogy ártani fognak későbbi karrierjének.

A Marilyn: Her Life in Her Own Words (Marilyn élete a saját szavaival) című könyvben a filmcsillag így írt a Playboy-képekről:

"Még egy köszönömöt sem kaptam soha azoktól, akik milliókat kerestek a pucér Marilyn-képeken. Nekem kellett megvásárolnom a lap egy példányát, hogy én is lássam őket".

Hefner sosem találkozott a Van, aki forrón szereti sztárjával, bár azt mondta, egyszer beszéltek telefonon.

A milliárdos a Los Angeles Timesnak egyszer elmondta, sok barátja nyugszik a Los Angeles-i Westwood Village Memorial Parkban, többek között Natalie Wood, Dean Martin és Farrah Fawcett.

"Hiszek a szimbolikus dolgokban. Az idők végeztéig Marilyn mellett feküdni túl szép ahhoz, hogy kihagyhatnám" - mondta a lapnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára