Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2019. Október 05. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: Dombó Média

A rendszeres mozgást és az egészséges életmódot reklámozták

A rendszeres mozgást és az egészséges életmódot reklámozták

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is nagy sikert aratott a Sportágválasztó a rendszeres mozgásra vágyó gyerekek és felnőttek körében.

Több mint 20 helyi egyesület tartott bemutatót szeptember 28-án az Ifjúsági Sporttelepen, a Farkas Attila Tanuszodában és annak környékén.

Az érdeklődők „belekóstolhattak” a városban hosszú ideje űzött tradicionális sportágakba, de újakkal is megismerkedhettek. Az utóbbiak közé tartozott többek között az amerikai foci, a slackline, a petanque és a rúdfitness. A fiatalok és az idősebbek kipróbálhatták a mobil kalandparkot, valamint a mászófalat is. Az extrém sportok kavalkádját felvonultató nagyszabású rendezvény - amit a település önkormányzata a Tinódi Ház Nkft-vel és különböző klubokkal közösen szervezett - többszáz helybelit vonzott.
Az állomosok felkeresésével megszerzett pecsétek száma alapján tornaszákot, frizbit, vagy vitaminos szívószálat, valamint az egészséges életmód és táplálkozás jegyében gyümölcsöt vehettek át a szabadidős programon résztvevők, akik találkozhattak Bódi Sylvivel is. A gyönyörű playmate elárulta, hogy ő is gyakran sportol, kedvence a szörfözés, amit több mint egy évtizeddel ezelőtt Balin sajátított el és azóta is szívesen űzi.
A sok mozgástól elfáradt gyerekek és felnőttek remekül szórakoztak a NAK-Product-koncerten. Sokan mentek haza remek élményekkel és némi izomlázzal.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.