Városlista
2019. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2019. Május 16. 11:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Dombó Média

A rossz idő sem riasztotta el a horgászokat

A rossz idő sem riasztotta el a horgászokat

Imre Gábor és Szabó István nyerte a pecások házi megmérettetését

A Dombóvári Városi Horgász Egyesület saját tagjai számára rendezte meg május 5-én a legnagyobb létszámú helyi civil szervezet egykori elnökéről, Várnai Gyuláról elnevezett emlékversenyét.

A Tüskei-tó partján reggel annak ellenére is sok pecás gyülekezett, hogy szakadt az eső és ezzel együtt a levegő is lehűlt. A nagy hagyományokkal rendelkező megmérettetés résztvevői délelőtt négy órán át próbálták botjaik horgaira csalogatni a vízben lévő uszonyosokat.
A mérlegeléskor kiderült, hogy a profik kategóriájában indulók közül ez Imre Gábornak sikerült a legjobban, aki 17,6 kilogrammnyi halat emelt a partra. Másodikként Somogyi Milán zárt. A harmadik Pintér Zsolt lett. A legnagyobb példányt - egy 1,9 kilogrammos süllőt - az ezüstérmet szerzett horgász fogta ki.
Az amatőröknél Szabó István végzett a mezőny élén 14,5 kilogrammos eredményével, amivel megelőzte a második helyezett Mikina Ferencet és az őt követő Lóki Attilát. Bazsonyi János a 3,34 kilogrammos pontyáért vehetett át különdíjat.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 20. 07:00, szombat | Helyi

Vasutasok ünnepeltek

Az elmúlt évhez hasonlóan idén is Dombóvár volt a helyszíne a Dél-Dunántúli Regionális Vasutasnapnak, amit a MÁV Zrt. a cégcsoporthoz tartozó vállalatok dolgozói és családtagjaik számára tartott július 13-án.

2019. Július 19. 11:00, péntek | Helyi

Erdélybe látogatott a Kapos Kórus

Története során immár ötödik alkalommal utazott Erdélybe június végén a Kapos Kórus.

2019. Július 19. 07:00, péntek | Helyi

Ingyenes jogi tanácsadás

Ingyenes jogi tanácsadás a munka világában, a JOGpontok projektek keretében Tamásiban.

2019. Július 18. 14:40, csütörtök | Helyi

Kéttusában kiválóan teljesítettek a tehetséges fiatalok

Az úszásból és futásból álló sportág 2019. évi Országos Egyéni- és Csapatbajnokságát Székesfehérváron július 13-én rendezték meg,