Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2018. Augusztus 22. 14:08, szerda | Helyi
Forrás: Arrabonamédia

A sikeres fitnesz vállalkozás titka

A sikeres fitnesz vállalkozás titka

Manapság trendi dolog edzeni. Az egészségtudatos életmód és a rendszeres mozgás egyre népszerűbbé és fontosabbá válik.

Bár a sportolásnak számtalan formája van, sokan részesítik előnyben a konditermeket, hiszen itt időjárástól függetlenül, kiváló gépekkel és kiegészítőkkel, tudatosan és célzottan lehet edzeni. A fogyasztói igény folyamatos növekedésével sokan felismerik a vállalkozásindítás lehetőségét egy saját edzőterem nyitásában.

Mielőtt valaki vállalkozásba kezd, magától értetődően vetődik fel a kérdés, hogy az hogyan és mitől lesz nyereséges. A konditerem nyitással kapcsolatosan az egyik nagy kockázat, amivel számolni kell, az a fenntartási és az üzemeltetési költségek folyamatos növekedése.

A fitnesz létesítmények tulajdonosainak nem csak a bérleti díjjal és az alkalmazottak fizetéseivel kell számolni, hanem a korszerű berendezések biztosításával és a folyamatos megújulás költségeivel, hiszen a trendek követése is rendkívül sok pénzbe kerül. A hatékony működés, a költségek redukálása kulcskérdés a nyereséges működés tekintetében, és mindezt úgy kell elérni, hogy a szolgáltatás minősége ne sérüljön.

Az üzemeltetési költségek csökkentése és a berendezés kedvező áron való beszerzése tehát kulcsfontosságú lehet a vállalkozás nyereségessége szempontjából, legyen szó akár egy új fitnesz klub nyitásáról, akár egy már meglévő terem átalakításáról vagy bővítéséről. Ésszerű megoldás lehet például, ha nem minden gépet újonnan vásárolunk.

Erre kínál lehetőséget a Mánia Fitness változatos termékkínálata, mely a prémium minőségű új edzőtermi gépeken kívül felújított, valamint használt fitnesz és edzőtermi gépeket is tartalmaz. A cég nem csupán gépeket forgalmaz, hanem szolgáltatásokat is nyújt. Naprakész tudással rendelkező, folyamatosan képzett, szakemberekből álló csapat foglalkozik az általuk forgalmazott edzőtermi gépek szervizelésével, javításával és karbantartásával. A szakértők a vállalkozókat tanácsokkal is segítik arra vonatkozóan, hogy hogyan maradjanak a megadott költségkereten belül, a lehető legmagasabb színvonalat tartva. A Mánia Fitness kiemelt figyelmet fordít a minőségre, és arra, hogy a gépek biztonságosan működjenek. Külön részleg felel a folyamatos minőség-ellenőrzésért, emellett itt végzik a gépek felújítását. is A gép átalakításának minden szakasza gondosan felügyelt, biztosítva ezzel, hogy megjelenésükben és műszaki paramétereikben megközelítsék, sőt, helyenként meg is haladják egy új gép mutatóit. Ezekre a gépekre garanciát is kínál a cég.

A hatalmas előny abban rejlik, hogy az áhított és szükséges színvonalat tartva összességében akár 50-70%-ot is lehet spórolni a fogyasztói árból. A híres gyártóktól származó, felújított edzőtermi berendezések, például Star Trac, Nautilus, Hammer Strength vagy LifeFitness magas minőséget garantálnak és a vendégek is nagyon szeretik őket.

Címkék: edzőterem

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:11, hétfő | Helyi

Hat tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói a hétvégén

Kocsolán egy konyhai páraelszívó, Hőgyészen egy állatorvosi rendelőben bedugott fejlámpa töltője, míg Dombóváron és Bonyhádon egy-egy személyautó gyulladt ki.

2024. Május 10. 16:18, péntek | Helyi

A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” program helyi szakköreinek munkáiból nyílt kiállítás

Május 8-án nyílt meg a kiállítás a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményben a Nemzeti Művelődési Intézet által indított: A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” országos program helyi szakköreinek munkáiból.

2024. Május 09. 07:30, csütörtök | Helyi

Májusi áreső aranyat ér a dombóvári Electro4You üzletben!

Az akció időtartama: 2024.05.09-től 05.21-ig, illetve a készlet erejéig.

2024. Május 08. 09:34, szerda | Helyi

Szúnyoggyérítést végeznek Dombóváron

Dombóvár területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre megelőzés céljából. Majd tervezetten egy hónapon belül megismétlésre kerül.